Ako sa mu mam pozrieť do očí ?

Príspevok v téme: Ako sa mu mam pozrieť do očí ?
Lenny123

Ahojte . Začnem pekne od začiatku . Mam úžasného priateľa sme spolu už 4roky. Prišiel proste stereotyp v sexe . Neviem ci to poznate. Su to vsetko mechanické dotyky,pohyby...cez víkend som si vysla s kamoškami trosku sme popili. Uz tak trosku podnapita som uvidela neskutocne príťažlivého muza..proste chemia neskutočná iskra a sex appeal medzi nami. Tancovali sme spolu, potom prišlo na bozky. Prvy krat po 4rokoch som bozkavala ineho muža a dotykal sa ma nejaky cudzi chlap. Bol to zvlastny pocit byt znovu ziadana. To niesom ziadna skareda žena len proste niakm nechodim bez priatela. Zrazu som si povedala co robis?a vybehla som von ze idem domov. On ma zastavil. Ze ma odprevadi. Nezijem na Slovensku v noci tu chodia normalne autobusy. Najbližší isiel za hodinu . Ja krava som sa nechala nahovoriť ze pockame u neho. Vlastne som to chcela. Vedel ze mam priateľa a celu cestu som mu opakovala ze nech necaka somnoi sex. A tak sme sedeli u neho na terase,ako z rozprávky vyhlad na hrad. Rozpravali sme sa,rozumeli sme si. Zdvihol ma do narucia a odniesol dovnutra nebala som sa ho. Vedela son ze pokial nebudem chcieť sex nebude tlacit. Ale ta obrovska tuzba vo mne a v jeho ociach. Strašne som sa bala ze podlahnem ale nestalo sa,odisla som. Vypýtal si moje meno. Môžte hádať ako to dopadlo . Jasne ze sa neozval. Teraz som vdacna ze som sa s nim nevyspala. Jasne ze mu slo len o sex. Alebo videl ze to nema žiadnu cenu?mam priateľa .Viac ma trápi že ako sa mam zachovať k priateľovi . Mam mu to povedať ? Vždy sme boli pre každého dokonaly pár. A ja som zlyhala . Odvtedy mam v hlave toho muza. Ale už ho určite nikdy neuvidi.. Nebol miestny. Cítim sa hrozne .koli svojej túžbe som možno za hodila dokonaly vztah..zacinam mat pochybnosti

Sadl

Nic hrozne si nespravila, uzi si aj s inymi chlapmi len vzdy tak nech sa to nedozvie a hotovo :) mesadli ste si v sexe proste, styri roky je nic, chces sa stale trapit? Rozdel sex a vztah, milovat ho predsa mozes

Lenny123

Angelika v tom je problém ze j viem ze on by to nespravil ..preto sa citim tak hrozne..on je proste prototyp úžasného partnera. Stara sa o mna chodíme spolu cvičiť chodi po mna do prace dokonca mi obcas pomoze v kuchyni alebo vyvesia pradlo..chápeš nemam žiadny dôvod toto spravit a ja som ro spravila..lenže j sa obcas citim ze nemam ziadny priestor pre seba....nezamilovala som sa len som zostala pobláznená ..uz je to takmer dva tyzdne.pozeram sa na to inak..proste tamten ma chcel len do postele videl príležitosť a tym to hasne..vcera som sa to pokusala priatelovi povedať no nedokazala som

Angelika3

No čo, stalo sa. Horšie je, ak dotyčného nevieš dostať z hlavy a z toho čo píšeš to tak vyzerá. Podľa mňa si sa do neho zamilovala, to sa môže stať nečakane a rýchlo aj keď dotyčného skoro vôbec nepoznáš a možno o to viac, že ho dobre nepoznáš a tiež, že napokon k sexu nedošlo.
Takto sa predpokladám uskutočnil len v tvojej predstave, čo je možno ešte horšie, lebo v skutočnosti keby ste sa spolu vyspali, kľudne by to mohlo byť o ničom a ty by si mala také výčitky, že by si sa poučila raz a navždy.
Niekedy lepšie spraviť, než ľutovať, že sa nespravilo. (týmto netvrdím, že malo dôjsť k sexu, len povedzme sucho konštatujem).

Treba si však naplno uvedomiť, že aj s týmto príťažlivým dotyčným, by to mohlo byť po štyroch rokoch rovnaké (alebo aj horšie), ako momentálne s tvojím priateľom.
A taktiež ak ty pociťuješ nudu v sexe, je veľmi vysoko pravdepodobné, že tvoj priateľ to pociťuje taktiež. Kludne by sa mu mohlo stať to isté čo tebe (samozrejme s cudzou ženou, nie s chlapom). Ako by sa ti to páčilo? A ako by sa podľa teba zachoval?

Jana Lukacova

Lenny123:

V prvom rade dokonalý pár neexistuje, možno v romantických filmoch...

Ak je niekto, s kým by ste sa mala porozprávať, tak je to práve Váš priateľ...to, čo sa stalo je signálom toho, že to vo vzťahu škrípe, buďte k nemu úprimná, ak Vás bude iba odsudzovať bez toho aby si uvedomil svoj vlastný podiel potom tento vzťah pre Vás nie je to najlepšie...

Lenny123

Žiadne polutovanie necakam..viem ze to bola chyba len som chcela vedieť nestranne nazory keďže vsetci moji známi su aj priateľovi znami takže neprichadza do úvahy aby som sa o tom s niekym bavila ..

Howling

Možno Ty ho miluješ, ale aby Ťa on po tomto čo si mu spravila, neprestal milovať a nedal Ti košom :) hold za všetko sa platí...

Noaco

Nedostatocne vyjadrene, nech sa v posteli nenudi. Ale to Nema autorku prispevku OSPRAVEDLNIT. Autorka zrejme caka polutovanie, aby sa utvrdila, ze nespravila chybu..

micheala254

ja by som mu to asi povedala, kvôli tomu aby som sa mu mohla pozrieť do očí a možno si aj on uvedomí, že už je to stereotyp trošku a mali by ste s tým niečo robiť a snažiť sa obaja...

Lenny123

To že priateľa nemilujem nie je absolútne pravda. Jeden ulet nemoze vo mne zničiť všetku lasku a to co sme spolu za tie roky prezili..hovorila som o stereotype v posteli a nie o tom ze som ho prestala milovať..to sa nestalo a ani sa to nestane..len mu to budem musieť povedať lebo vycitky svedomia ma zabiju