Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa mu mam pozrieť do očí ?

Príspevok v téme: Ako sa mu mam pozrieť do očí ?
Lenny123

Ahojte . Začnem pekne od začiatku . Mam úžasného priateľa sme spolu už 4roky. Prišiel proste stereotyp v sexe . Neviem ci to poznate. Su to vsetko mechanické dotyky,pohyby...cez víkend som si vysla s kamoškami trosku sme popili. Uz tak trosku podnapita som uvidela neskutocne príťažlivého muza..proste chemia neskutočná iskra a sex appeal medzi nami. Tancovali sme spolu, potom prišlo na bozky. Prvy krat po 4rokoch som bozkavala ineho muža a dotykal sa ma nejaky cudzi chlap. Bol to zvlastny pocit byt znovu ziadana. To niesom ziadna skareda žena len proste niakm nechodim bez priatela. Zrazu som si povedala co robis?a vybehla som von ze idem domov. On ma zastavil. Ze ma odprevadi. Nezijem na Slovensku v noci tu chodia normalne autobusy. Najbližší isiel za hodinu . Ja krava som sa nechala nahovoriť ze pockame u neho. Vlastne som to chcela. Vedel ze mam priateľa a celu cestu som mu opakovala ze nech necaka somnoi sex. A tak sme sedeli u neho na terase,ako z rozprávky vyhlad na hrad. Rozpravali sme sa,rozumeli sme si. Zdvihol ma do narucia a odniesol dovnutra nebala som sa ho. Vedela son ze pokial nebudem chcieť sex nebude tlacit. Ale ta obrovska tuzba vo mne a v jeho ociach. Strašne som sa bala ze podlahnem ale nestalo sa,odisla som. Vypýtal si moje meno. Môžte hádať ako to dopadlo . Jasne ze sa neozval. Teraz som vdacna ze som sa s nim nevyspala. Jasne ze mu slo len o sex. Alebo videl ze to nema žiadnu cenu?mam priateľa .Viac ma trápi že ako sa mam zachovať k priateľovi . Mam mu to povedať ? Vždy sme boli pre každého dokonaly pár. A ja som zlyhala . Odvtedy mam v hlave toho muza. Ale už ho určite nikdy neuvidi.. Nebol miestny. Cítim sa hrozne .koli svojej túžbe som možno za hodila dokonaly vztah..zacinam mat pochybnosti

ivobrick

Na to ani nemusim byt genius aby som vedel ze svojho priatela nemilujes. Teraz co akoze riesis? Nikde neni napisane ze po case nezistis ze ku sebe nepatrite. Je smiesne ako ti zalezi na tom aby ste vyzerali ako dokonaly par, ktorym nieste.

SIMIKEE

JE SMUTNE ZE SI TOTO SPRAVILA ALE TAK SNAZ SA TO SVOJMU PRIATELOVI POVEDAT AJ KED MOZES CAKAT, ZE MOZNO TA ZA TO OPUSTI

Lenny123

Nebol miestny no do žiadneho hotelu sme nesli,to bola pravda vzal ma do bytu svojho kamarata u ktorého tu bol na vikend.. A nehľadám ziadne vykúpenie . Asi je to moc čerstvé aby som sa na to pozerala inak. Co sa tyka tej vasne vo vzťahu ..asi budeme na tom musieť zapracovať len sa bojim spýtať priateľa ci to vidi tak isto. Nechcem aby sa ho dotklo to ze je to v posteli nuda ...

a_dr1a

"Luto mi je že sa neozval ale nie pre to ze by som ho chcela znova vedieť ..ale aspoň zo slusnosti ..vymeniť pár správ a priznať ze to bola chyba..takto si pripadám ako slapka..aj ked nedošlo k sexu" OMG toto co akoze pises?) Z akej slusnosti sa ti ma akoze ozyvat? Pisat si s nim? Priznat ze to bola chyba? (On je zrejme single on aku chybu urobil? Ved ked si bola unho mohol ta aj znasilnit a nie posilovat tym, ze ta nosil v naruci ako cinku). A ze si pripadas ako slapka? To nie si, ale ze si tak pripadas, je skor ako keby lutost, ze sa ti naozaj neozval. Lebo po tom tuzis. Pacil sa ti az prilis, pritahoval ta, plus ako opisujes to jeho byvanie ai svedci skor o tom, ze si namotana a je dobre, ze sa ti neozyva, lebo to nemas v sebe upratane spracovane, si este v sladkom opojeni zmyslov aj nezmyslov a asi by to skoncilo inak (nielen pri bozkavani, navsteve bytu), ak by sa ti ozyvat, zacal

a_dr1a

Pises, ze ho uz nikdy neuvidis lebo nebol miestny hlavne ze si pisala, ze ta vzal k sebe, aky ma krasny vyhlad ai. Nepisala si o hoteli ale ze ste sli k nemu)

Dalej. Ak to nepise ferihitka, tak ti odporucam spracovat to sama v sebe, ak k "odpusteniu" pochopeniu nedospejes sama tak vyhladaj knaza ci psychologa. Aj tento prispevok tu je nieco podobne, ze o tom pises, ale ty skor potrebujes pokec z oci do oci a par spravnych rad do vnutra. To ta hloda. Isto vsak nehladaj "vykupenie a ulavu svedomia" tym, ze zranis priatela.

A odporucam nastudovat si, ako obnovit vasen intimitu vo vztahu. Ty citis nudu obohratost a ze ti uz je vsetko na tom druhom ci medzi vami zname, ale ste spolu 4r ci ako, a byvaju spolu pary aj 14r 24r 34r 40r ai a nemusi to tak byt. Len na tom treba makat, aby nic nesklzlo do rutiny ai

Lenny123

Luto mi je že sa neozval ale nie pre to ze by som ho chcela znova vedieť ..ale aspoň zo slusnosti ..vymeniť pár správ a priznať ze to bola chyba..takto si pripadám ako slapka..aj ked nedošlo k sexu

Sonickaa

Palo 9 ty už choď kade ľahšie.Veď ty v kažej téme hneď útočíš.Zato ,že teba nikto nechce.Pôsobíš ako nevyrovnaný,domýšľavý máš protisociálnu poruchu osobnosti,absentuje u teba akákolvek empatia.Nenamáhaj sa ani odpisovať !