Koloidne striebro

Príspevok v téme: Koloidne striebro
dithulka

Dobry den, moj 4-rocny syn ma po mesiaci liecby antibiotikami stale v hrdle streptokoka, chodime s nim aj do solnej jaskyne a tam nam odporucali uzivat vnutorne koloidne striebro 20 ppm 3 krat denne kavovu lyzicku. Lenze som si citala na internete, ze mladsim detom ako 6 rokov to nici oblicky, je to pravda? Este mi to odporucali striekat aj do nosa nielen synovi, ale aj mojej polrocnej dcerke pri nadche.Nemoze im to ublizit?Dakujem

ped

To dávkovanie je podľa mňa skutočne prehnané, koloidné striebro nie je jogurt, že si ho dám, kedy chcem. Ja by som mu to dával iba jeden týždeň a len raz denne. Však už po prvej dávke uvidíte tú silu.

dithulka

Mate skusenosti s koloidnym striebrom? Mne sa to tiez zda divne, ze mi povedala 3krat denne mesiac v kuse...a nemose mu ublizit aj ta jedna lyzicka tyzdenne? A tej polrocnej dcerke to mozem striekat do nosa? Tiez povedala 3krat denne.

ped

Ja by som mu dával max. jednu lyžičku raz denne počas jedného týždňa (viac nie). Koloidné striebro je veľmi silná vecička a to dávkovanie je podľa mňa prehnané.