Zdravim, chcel by som sa opytať informovať priatelka ma uz dlhsie depresie hrozne sstavy... myslienky az nad samovrazdou,boli sme 1apol spolu kedysme sa rozisli ona dala koniec tak sme boli voľnií vtom mi jedna baba ponukla sex a ja som ani nezapochyboval moja chyba po tyzdni mi zavolala zacli sme sa stretavať po mesiaci sme boli zase spolu ale vtom som jej povedal o tom pripade a zarazil som ju bola smutna ale potom.pochopila že ma odkopla ze som bol volny tak som mohol,ja simyslim ze teras by mala najradsej keby ma nevidela ze co som to urobil ked spomne moje meno vždy to ma na rozume aj jej hovorim že nech nato nemysli a povie že to nerobi naschval,trapia ju tie depresie nič ju nebavi,že prečo sa narodila hovoril som jej aby bola milovana aje to dar od boha ale stale je znechutena stohto sveta neviem si dat rady ako pokračovať.
Ospravedlňujem sa interpunkčne znamienka a gramaticke chyby.Ďakujem za normalne odpoveďe a ak by niekto pomohol kto mal skusenost stým.Priatelka čoskoro 17 Ja 19.ď
ĎAKUJEM EŠTE RAZ
Depresia
To by som aj ja rada vedela, že z čoho má vlastne depresie??
Zavolaj mi 0944555844 pomôžem