Bolest zo straty zvieratka

Príspevok v téme: Bolest zo straty zvieratka
Keita

Su to tri mesiace co nas psik zmizol bez stopy, hladame, skusame vsetko co sa da, nadej stale zije, ale neviem sa z toho pozbierat. Bol to moj milacik, cakala som na neho 30 rokov. V rodine je uz novy psik, ale pre mna to nic neznamena. Neviem sa mu venovat, neviem v sebe najst uz taky cit. Vsetko je sive, nic nema farbu, nic ma nebavi. Po nociach placem, ta neistota ma ubija. Keby som aspon vedela, ze zije. Som v koncoch. Poradte ako sa s tym vyrovnat.

Tomas12345

A mate nejaku jeho fotku ? Ak vycapite jeho fotku na ulici a nalezcovi slubite odmenu, tak je dost mozne ze sa predsa len niekto ohlási.

Aliss

Mrzi ma, co sa ti stalo :( Ja by som nespavala dobre, kym by som nevedela, ci zije alebo je mrtvy. Lebo nevediet "nic" je hrozny pocit. Nuz ale...za tie roky mi preslo rukami vela psikov a maciek. Dobrovolnicila som kedysi v utulku a som docaskarka. Tak isto som sa vela raz musela rozlucit aj so svojimi zvieratkami. Jedine co ti poradim je, hladat dalej, dufat, oslovovat cez socialne siete utulky so zverejnovanim fotky, ale prosim, v ziadnom pripade sa "nevyvrsuj" na novom psikovi. On nemoze za to, co sa stalo a citi, aka si k nemu chladna. Prijat noveho psika neznamena zabudnut na toho strateneho. Toho mozes nadalej hladat, ale tvoja laska by mala ist aj smerom k novemu zvieratku. Lebo i to ta potrebuje :) Drzim palce, nech sa ti havinko vrati!

Biela Kobra

Dobrý deň, zažila som čosi podobné s naším kocúrikom. Napriek tomu, že sme naozaj podnikli všetko pre jeho nájdenie, nenašli sme po ňom ani chlp, ani krvavý fľak na ceste. Tá neistota, čo sa s ním deje, kde je váš miláčik, je strašná a predstavivosť je tu naozaj na škodu. Už je to viac rokov a stále som sa s tým nevyrovnala. Keby som vedela, kde je, ako dopadol, bolo by mi ľahšie, takto si mozog predstavuje tie najhoršie možné scenáre, pričom ho možno proste len niekto ukradol, lebo bol veľmi reprezentatívny.

Píšete, že už máte nového psíka. Prosím, nezanedbávajte ho len preto, že to nie je ten psík, ktorého ste mali radi. Tento nový za nič nemôže. Dostal sa k vám do rodiny a chce byť jej členom, tak ho prijmite. Ak by sa stalo, že by sa Vám starý psík nejako vrátil, tak proste budete mať dvoch, čo je vždy lepšie ako žiadny.

Držím palce.