poradte prosim.tyka sa to fb

Príspevok v téme: poradte prosim.tyka sa to fb
jakubbb

prosim vas mozete mi poradit?ide o to,ze mam jedno dievca rad a sem tam chodila na fb.zrazu som ju prestal vidat a prestalo sa mi ukazovat na messangeri cas jej poslednej aktivity.ako je to mozne?teraz vobec neviem ci tam chodi.mozno som chory na hlavu ze ju sledujem,ale pytat sa jej to nechcem.mate s tym skusenosti?je mozne ze si nieco nastavila tak,aby sa jej neukazoval cas?dakujem velmi pekne a nepiste mi tu prosim ze som posadnuty alebo nejake urazky,som si toho vedomy len chcem zistit ci ste sa s tym stretli.dakujem

Dua48

a este ak sa mozem spytat, vie ona o tom ze ju mas rad? boli ste spolu niekedy von alebo ste spolu nieco mali? Lebo ak ano a ona sa ti odvtedy vzdialila tak proste nema zaujem a tak aby ta nemusela ranit sa snazi ta ignorovat a nestretavat ...

jakubbb

myslite ze ked si ma dajme tomu dala do tej skupiny co chce aby som bol pre nu offline tak si vsimla,alebo ju to nejako upozornilo ze som si prezeraval jej profil,alebo otvaraj messanger spravu a tam pozeral jej poslednu aktivitu?

Timi168

Dá sa to nastaviť v chate.. Je tam možnosť vypnúť len pre (a vyberies si priateľov ktorých chces).. Tým pádom neuvidia tvoju aktivitu budeš pre nich akoby stále offline aj keď budeš na fb nebudu ta vidieť.. Aspoň by nemali, nemáš za čo ;)

Dua48

Ale aj ked si clovek nastavi ze nie je online v chate a pise si s niekym tak vzdyostatnym ukazuje ze bol online pred xy minutami od poslednej odoslanej spravy. A ukazuje ti jej prispevky, zdielania a tak? Lebo viem ze je na fb taka funkcia ze si mozes schovat svoju aktivitu pred ludmi ktorych tam vyberies a mozno sa to vztahuje aj na chaty ...

pomocnica

Súhlasím s komentárom podo mnou Aaa tiež nie vždy ukazuje ten čas poslednej aktivity. Mne niekedy neukáže a potom po asi 5(