Priatel mi nadáva

Príspevok v téme: Priatel mi nadáva
hannah515

Ahojte . Chcem sa opýtať na Váš názor . Chodím s priatelom pol roka a v poslednej dobe mi vkuse nadáva .Lenže problém je v tom že on to berie iba zo srandy no poviem príklad. Niečo sa rozprávame a poviem svoj názor a jemu ked sa nepáči tak mi povie že ,,tak sa pojeb,, a smeje sa akože pri tom lebo to,,nemyslí vážne,, nedaj bože že mu dačo na to poviem potom je ešte ofučany že vraj čo sa stále urážam...
ale minule sme sa tiež dačo bavili a zrazu mi povedal že chod do pici... a tiež to bral vraj len zo srandy ...
Nikdy sa so mnou žiadny chlap žiadny partner takto nebavil iba on a ide mi to dobre na nervy ...podotýkam ja mam 27 a on 25 . a ešte ked náhodou mu dačo na to poviem nech sa krotí tak mi k tomu dodá že vraj čo som dorobená ... akože toto vážne ??? Baby alebo aj chalani no povedzte mi je toto normálne správanie ? či detinske alebo ako to brat nechapem tomu vážne lebo inak mi tvrdí že ma ludi vraj ...
rozmýšlam že sa s ním rozídem asi neviem akosi že čo dalej. Dakujem za normálne odpovede :)

Palo 9

Nuž, podľa tvojích reakcií ani ty nebuseš najchytrejšia. Hráš sa na namyslenú, že vraj sa mu vierať nebudeš. A čo si ty nejaká princezná, že vždy sa musí ospravedlniť len on tebe ? Aj keby si bola ty na vine ?

Swift

Normálne mu daj podmienku, že buď s tým prestane alebo sa rozídete a nech si hľadá sebe podobnú, potom môžu na seba nadávať od rána do večera. :D Keď sa im to tak páči.

hafhaf

Podla mna by sa kazdy normalny clvoek za to odul...ved aj on sa oduva, tak sa nerob na lepsiu nez si. Bud mu daj facku a pokracuje sa dalej alebos a snim natvrdo rozid. Neviem o co ide tebe, sak nech si tvrdi co si tvrdi, o laske sa nehovori, podla lasky sa kona a jeho ciny o laske velmi nevypovedaju, ci ako inak ti ju este dokazuje, okrem prazdnych reci a nadavok k tomu?

hannah515

lenže mne to ani nedá sa tak správať a používať voči nemu taký slovník . Proste ja nikdy na to radšej ani nijako nezareagujem lebo ked náhodou hociako na to zareagujem tak som podla neho odutá už .. ako keby to bolo normálne ... Mate pravdu asi si ma neváži len nechaoem na čo chce byt so mnou a hovorí mi že ma lubi aj že mu chýbam ked nahodou nemá tieto stavy hlupe ...

hafhaf

Ne-vá-ži si ťa a primerane tomu sa aj správa, takze fakticky to normalne je, no ako partner na plnej ciare zlyhava. Ved vystrel si aj ty z neho, ak ti taky vztah vobec za to stoji.

hannah515

a ešte jedna vec proste že on sa strašne často urazi na hlúposti . ked nieje podla neho tak sa oduje ja som potom k nemu taká proste odmeraná proste vtierať sa mu nebudem a on to ešte otočí proti mne že čo sa ja stále odúvam .. !! akože on si vobec neuvedomuje svoje chyby a najhoršie že mu na ne nemožem ani poukázať poriadne . vždy som len ja na chybe totiž to .Napr. minule sa stalo že som proste večer neprišla za ním lebo som bola unavena proste mala som normálny dovod a on hned mi pisal vety typu že ho mam v pici že dobre aj on to ma v pici teda... proste fakt a este ked som mu napisala že sa mi nepáči ako so mnou komunikuje tak zase som bola ja najhorsie že som dorobena a oduta ... proste divne jeho správanie ...riadne som si neistá týmto chlapom ...len vravim zo zaciatku taky nebol asi to este vetdy skrýval alebo si dával pozor na to . to len teraz asi posledne dva mesiace je taký ... :((((

Swift

Nie, nie je to normálne správanie a ak ti to vadí, čo sa ti ani nečudujem, tak jedine sa s ním rozísť, v 25-ke už sa ťažko zmení. Akože asi každý si niekedy potrebuje ponadávať, ale nie takto, všetkými možnými nadávkami a ešte k tomu zo srandy.