Priatel mi nadáva

Príspevok v téme: Priatel mi nadáva
hannah515

Ahojte . Chcem sa opýtať na Váš názor . Chodím s priatelom pol roka a v poslednej dobe mi vkuse nadáva .Lenže problém je v tom že on to berie iba zo srandy no poviem príklad. Niečo sa rozprávame a poviem svoj názor a jemu ked sa nepáči tak mi povie že ,,tak sa pojeb,, a smeje sa akože pri tom lebo to,,nemyslí vážne,, nedaj bože že mu dačo na to poviem potom je ešte ofučany že vraj čo sa stále urážam...
ale minule sme sa tiež dačo bavili a zrazu mi povedal že chod do pici... a tiež to bral vraj len zo srandy ...
Nikdy sa so mnou žiadny chlap žiadny partner takto nebavil iba on a ide mi to dobre na nervy ...podotýkam ja mam 27 a on 25 . a ešte ked náhodou mu dačo na to poviem nech sa krotí tak mi k tomu dodá že vraj čo som dorobená ... akože toto vážne ??? Baby alebo aj chalani no povedzte mi je toto normálne správanie ? či detinske alebo ako to brat nechapem tomu vážne lebo inak mi tvrdí že ma ludi vraj ...
rozmýšlam že sa s ním rozídem asi neviem akosi že čo dalej. Dakujem za normálne odpovede :)

kiks1

Ahoj, ja som mala taký istý problém, asi po 2 mesiacoch vzťahu mi začal nadávať, zo začiatku som si to nechala pre seba a hovorila si že si to nemôžem brať k srdcu, že je taký, ale časom mi to začalo oveľa viac vadiť, keď som to niekomu povedala tak mi radili aby som sa s ním rozišla, no ja cela zalaskovaná som nechcela, iba som viac a viac trpela tak som mu povedala že ešte jedná nadávka a je koniec, držalo ho to asi 3 dní.. samozrejme že sme mali aj iné problémy ale od vtedy sa držím od takých ľudí čo najďalej, určite mi to za to nestalo a mala som sa s ním rozísť hneď, ty to máš ľahšie v tom že ste spolu iba pol roka

xyz xyz

mamita, pozri sa, ako sa k sebe spravaju ludia vo vseobecnosti... to tiez nechapem... co ma niekto z toho, ze urobi druhemu zle? nechapem manipulatorov a podobnych ludi... naslo by sa vela prikladov...

xyz xyz

tiez som stratila s podobnym debilom kopec rokov, najlepsie, ze som bola totalne slepa a nevazila som si samu seba, mama mala cely cas pravdu, teraz si len nadavam, aka som bola blba a nechala som ho, aby so mnou zaobchadzal, ako s handrou... dievca, jedine, co Ti poradim je, utekaj od neho... radsej byt sama ako s debilom... teraz sa sama seba pytam, kam som vtedy dala rozum a nechapem a dost ma to aj po tolkych rokoch tazi psychicky... mat tak tie roky a tento rozum... nenechaj sa ponizovat...

nopekne

Ja mam podobneho znameho, ktory vie, ze ma cimsi pritahuje, no akonahle sa zacne podobne spravat, nema sancu sa ku mne dostat a vdaka bohu sa tak zacal spravat skor, nez sa mu podarilo zbalit ma a dostat sa ku mne aj intimnejsie...ale to uz by sme boli asi davno rozideni, ked by sme spolu nedajboze medzitym nieco aj mali. Proste sa mi po tom vsektom ejho pritomnost hnusi bez ohladu na smpatie, ktore k nemu citim, ked sa sprava vsak takto, nemam na pritomnost jeho osoby v mojom zivote ziadnu chut.Nech si na to najde nejaku handru, kludne aj tu vydatu, ktoru pretahuje.

nopekne

Bavi ta hrat sa na jeho matku? To uz ta synacik moze zacat rovno aj podvadzat a smiat sa z tvojej ziarlivosti a este ta spravi aj paranoidnou. Akoze niektore zeny si fakt ine zaobchadzanie ani nezasluzia, ked si toto spajaju s laskou a slintaju pri kazdom naznaku pozornosti aj ked by to malo byt formou facky. Ale ano, on ta nebije, on ti len ublizuje a smeje sa z tvojej bolesti.

Samucka

Ahoj. No ja si také niečo neviem ani predstaviť. Ale stálo by za pokus to vyskúšať na ňom. Keďže on nie je od teba zvyknutý na taký slovník, určite ho to minimálne zaskočí alebo sa chlapec uvedomí keď sa s ním tak budeš tak baviť. Tiež sa mi iste nebude pacit, ale aspoň bude vedieť ako sa cítiš ty keď sa tak baví s tebou on. Ak to nepomôže pustí ho k vode. Lebo lepšie to nebude len horšie. Veľa srastia.

Aliss

Nie, nepride mi to v poriadku. Zo srandy sa robia/hovoria ine veci a nie posielat niekoho do pi*i :) Neviem si predstavit cosi take povedat partnerovi, ked som nikdy tak vulgarne ani len kamaratom nepovedala. Ten tvoj ma trosku problem so syndromom "predbiehajucej sa papule". Tento vyraz pouzil ako prvy jeden slovensky komik. Usta hovoria, kym mozog este nevyhodnotil, ci je to v poriadku. Inak povedane, najprv povie az potom uvazuje. Nejde podla mna ani o to, ze by si bola moc citliva alebo namyslena. Prave naopak, nie si zvyknuta na take reci a prirodzene to tvoja hlava neberie ako srandu, z ktorej sa ma zena za brucho chytat, co sa tak smeje....Myslim, ze chyba bude niekde vo vychove a v detstve. Zrejme nemal doma priklad ako sa spravat k zene. A nielen k zene, vseobecne k ludom. Mozno jeho otec tiez komunikoval s mamou podobnym stylom. Nehovorim, ze je to tak, ale nebol by to prvy ani posledny taky pripad. Taky chlap musi padnut na usta, musi pochopit, e len velmi submisivna zena si to necha a ze ta, ktora ma stipku hrdosti, ucty k sebe samej, si taketo vyrazy jednoducho nedovoli smerovat k sebe. Vychadza mi z toho, ze nema k tebe uctu a ze problem bude v obdobi dospievania alebo detstva. Coz nie je ospravedlnenie za to, ako sa sprava. Kym sa nespamata, vela toho nezmozes...