Priatel mi nadáva

Príspevok v téme: Priatel mi nadáva
hannah515

Ahojte . Chcem sa opýtať na Váš názor . Chodím s priatelom pol roka a v poslednej dobe mi vkuse nadáva .Lenže problém je v tom že on to berie iba zo srandy no poviem príklad. Niečo sa rozprávame a poviem svoj názor a jemu ked sa nepáči tak mi povie že ,,tak sa pojeb,, a smeje sa akože pri tom lebo to,,nemyslí vážne,, nedaj bože že mu dačo na to poviem potom je ešte ofučany že vraj čo sa stále urážam...
ale minule sme sa tiež dačo bavili a zrazu mi povedal že chod do pici... a tiež to bral vraj len zo srandy ...
Nikdy sa so mnou žiadny chlap žiadny partner takto nebavil iba on a ide mi to dobre na nervy ...podotýkam ja mam 27 a on 25 . a ešte ked náhodou mu dačo na to poviem nech sa krotí tak mi k tomu dodá že vraj čo som dorobená ... akože toto vážne ??? Baby alebo aj chalani no povedzte mi je toto normálne správanie ? či detinske alebo ako to brat nechapem tomu vážne lebo inak mi tvrdí že ma ludi vraj ...
rozmýšlam že sa s ním rozídem asi neviem akosi že čo dalej. Dakujem za normálne odpovede :)

hankot

neviem kde si nasla takeho blba isto to je nejaky ten velky frajer so šiltovkou a tenkymi nohami a roztrhanými gaťami

osobne (23r.) mi pride trapne alebo ako to nazvať pred frajerkou nadavať a nie to ešte jej takeho debila sa zbav cim skorej to urobis tym lepsie s odstupom casu sa budes sama seba pytat ako si s nim mohla byt ...

Keita

To kde si prisla po takeho sedlaka, niekde v jaskyni? Sorry, ale toto je vrchol. Ako sa hovori, ty si s nim husi nepasla, ani nie si jeho kamos z roboty, aby sa k tebe takto spraval. Zaujimalo by ma, ako sa chova k vlastnym rodicom. To je iny buran a ty si riadne mimo, ked mu to tolerujes. Palo je zakomplexovany, lebo ho odkopla nejaka stara MILFka, toho si nevsimaj.

Stanka33

Ahoj ,presne som v tej istej situacii ako ty ..mala zmena ,ze my sme spolu 2 roky a takto nadavat a urazat ma zacal asi posledne mesiace.Bola som velmi sokovana nakolko som nebola zvyknuta na poddobne chovanie partnera.Moj sa mi na druhy den ospravedlnuje ale boli to

byttebou

tak minimalne mesiac sa mu neozyvam.....pri takom chudakovi moze ostat len obcajna chudera a on to velmi dobre vie

Lolly

Skus sa ho opytat ci je podla neho normalne ze sa tak s tebou bavi a uvidis aka bude reakcia.. a keby len zase posmesky tak by som ho poslala niekam...

hannah515

Palo9 . no akože fakt nechápem kde si na to prišiel že pohŕdam mužským pohlavým . nikde som nic také nenapísala a ani si to nemyslím , No ale dobre . To že som napísala že sa mu nebudem vtierať som myslela tak že ked on mna pošle do pice akože zo srandy a ja sa otočím a nic mu na to nepoviem tak on sa oduje ze co sa na to urazam ze to bolo zo srandy no a ja sa mu nebudem vtierať jednoducho nemám prečo ked používa taký slovník k mojej osobe ... Však ked vie že je niečo moja chyba tak vždy mu poviem prepáč viem si priznať svoju chybu . ja niesom vobec nenamysena a ani som nikdy nebola ...

Lolly

Ty musis vediet. Ale ja by som teda chlapovi nedovolila aby sa so mnou takto rozpraval....mam pocit ze tvoj priatel sa sprava ako decko....dovoluje si na teba.

Palo 9

Tu ide o to, ako si to podala v jednom z predošlých príspevkov, že sa mu vtrierať nebudeš. To je jasný signál tvojej namyslenosti, pocitu nadradenosti nad mužským pohlavím a pohrdaním osobami mužského pohlavia...

hannah515

Palo 9 asi ani ty niesi zrovna najmúdrejši a najbystrejší ako čitam . ty by si sa vtieral niekomu kto sa oduje ? hmm divne asi