Invalidka - posudenie

Príspevok v téme: Invalidka - posudenie
HelkaM

Dobry den, dnes mi prisla pozvanka na posudenie ID. Idem po 1x a neviem co mam ocakavat, mozu mi zobrat aj ID? Mam 37rokov, karcinom prsnika, vyoperovali mi nador grade 2 + uzlina bola pozitivna, mam geneticke testy pozitivne BRCA1, absolvovala som chemo a radio a momentalne som na hormonalnej liecbe. Uz rok pracujem, ale uz neviem podat pracovny vykon ako pred liecbou. Mam opuch noh, neviem sa sustredit, navaly tepla,... len moj problem je ze nechodim po lekaroch ale hladam alternativu v prirode. Pred 2 rokmi mi priznali pokles cinnosti nad 70%, co mozem teraz ocakavat? Vopred dakujem za pomoc.

Jaja15

Si na hormonálnej liečbe ale po lekároch nechodíš.....záleží či máš absolvované potrebné onkologické vyšetrenia a kontroly, keďže s touto dg si na ID. Ako som pochopila nie si ešte vyliečená, ale stav je stabilný - ochorenie nenapreduje, žiadne nové metastázy neboli zistené. Záleží od štádia ochorenia, pri III. a IV.štádiu sa ponecháva plný ID, ak máš ale I.-II.št. a napriek liečbe pracuješ, môžu ti ho aj odobrať alebo skrátiť ID.Záleží od aktuálneho stavu ochorenia, vychádza sa z aktuálnych lek.správ na dané ochorenie.

Lion7454

Su len dve moznosti a to bud ID chces alebo nie... Nesmies pred nimi tvrdit ze si ok alebo ze sa ti polepsilo, to si nechaj pre seba,,, pred nimi len horsie a horsie,,,