Inkotenincia

Príspevok v téme: Inkotenincia
Ali18

Ahojte, ospravedlňujem sa, ak už tu aj takáto téma bola, ale mám viacmenej že intímny problém a s mamou sa o tom veľmi rozprávať nechcem, pretože si myslím, že by mi aj tak nevedela pomôcť. Ide o to, že mám 18, pohlavný styk som nikdy nemala a mala som trošku problémy tam dole so zápachom a svrbením, s čím som už niekoľkokrát bola u gynekológa a ten mi pri kultivácii zistil, že sa mi v pošve nachádzali črevné baktérie, dostala som antibiotiká a bla bla bla. Neviem či je to bežné, ale na kontrolu som prísť nemala (takto som tam bola 2x, zistil mi ďalšie črevné baktérie, dal antibiotiká, ale kontrola nič).. v podstate mi len ide o to, že ja neviem či mi ti antibiotiká pomohli. Čím sa dostávame k tomu, že zápach/svrbenie v podstate zmizlo, ale stále sa tam dole cítim nadprimerane vlhko, možno by mohlo ísť o slabší únik moču + často chodievam na záchod, aj keď toho veľa nevycikám. Myslíte, že by som to mala riešiť s gynekológom alebo s kým? Ja sa v tom vôbec nevyznám. :( Myslíte, že by sa to dalo nejak liečiť? Často mám z toho zlé psychické stavy.

cosico

možno len nosíš nevhodné oblečenie napr tanga, alebo niečo obtiahnute a utieraj sa zhora na dol nie naopak ...

Tomas12345

A uzivali si popri antibiotikach aj probiotika ? Ak nie tak ty tie antibiotika mohli donicit crevnu floru a to ide potom ruka v ruke aj s tvojimi problemami. Takze ak si neuzivala tak ich zacni uzivat probiotika.