ahojte uz dlhsie ma trapi problem s frajerkou a to je ten ze strasne v robote pribrala. Ma po vysokej skole toto je jej prva robota sedava v kancli a odkedy tam robi nehorazne pribrala. Sedi cely den 8,5 hodiny a ked dojde domov vraj nic nevladze nic sa jej nechce nemozem ju vytiahnut ani von. Plus bonus stale tam nieco oslavuju a stale tam nosia zmrzliny, chleby kolace cize super prostredie na priberanie . Ked chodila este na vysoku bola pekna stihla a teraz sa uz zacina podobat na jej baculate kolegyne rastie jej zadok aj stehna . Ide leto ako ju prinutim aby zo sebou nieco robila ?
frajerka v novej robote strasne pribera
aj moja sa vozi do prace a z prace autom a nechce sa jej peso ist ani do obchodu... dnes mala na sebe saty a bolo vidiet ako strasne pribrala na stehnach a zadku... jj uplne ti davam za pravdu ked ma clovek sedavu robotu a od rana do vecera sa tlaci sladkym nemoze cakat ze schudne..
toto sa dialo s mojou byvolou, nasla si pracu na recepcii jedneho hotela a samozrejme praca v stoji alebo v sede, ziaden pohyb alebo len minimalny a potom baba zacala priberat na zadku, bruchu a stehnach, prsia sa jej tiez zvacsovali ale to bolo len to jedine co ma tesilo inac dost sa zagulatila a zvacsila do sirky. Po pol roku bolo vidiet na fotkach ako pribrala. Samozrejeme do prace a z prace sa vozievala autom takze pohybu fakt minimalne bolo. Este ze som ju zoparkrat vytiahol na nejaku turu ale co z toho ked ona sa odmietala hybat, posilka ju bavila tak maximalne dva tyzdne.
A kedze som videl ze hybat sa jej nechce a tlste coraz viac tak som si povedal ze taku lenivu zensku nechcem mat po svojom boku. Ak by nahodou prisli v buducnosti deti asi by som sa uz zacal za nu hanbit lebo to by pribrala este viac.
Haha aj som sa zasmiala. Však asi nemá čas jesť, tak naje sa večer riadne, či nie?
vystazuj sa na internete a jej nepovedz nic :D naco :D
Tak takuto priatelku by som necchela, nie preto ze je tucna ale pre to ze je leniva. Ma sedavu pracu v ktorej sa nenarobí, len sedí na zadku a namiesto toho aby bola rada ze ked pride domov sa moze ist prejst s frajerom a neviem co vsetko, tak si znova sadne na zadok a je to. Chcea takuto frajerku ktoru uz pravdepodobne nikam nevytiahnes?
A k vzhladu. Chapem ta ze sa ti prestava pacit. Hold, niektorí sme na chudych ludi a niektorí na tucnych. Povedz jej to otvorene a mozno sa spameta
No aj ja mám sedavé zamestnanie a viem aké to je sedieť 8 hodín v práci. A fakt keď človek príde domov z práce tak je viac unavený ako keď by robil lopatou. Čím sa menej človek hýbe tým menej vládze a tým menej sa mu chce. Je to taká nadväznosť . Možno by to chcelo viac sexu..:-* posilní si stehná, brucho aj zadok.. A je to vyriešené.. A čo sa týka osláv..no to je veľké lákadlo a chce to veľa sebazaprenia. Ale ona si musí povedať dosť a dať si stopku. Inak to nepôjde. A ako bonus odporúčam pozrieť si v utorok večer program NAJVACSI VITAZ... To ju nakopne..
Normálne jej za to vynadaj a keď to nepomôže tak pohroz rozchodom, veď ktorý normálny chlap by chcel mať doma hrošicu?!
nestastnychlap1:
priateľku nemôžete do ničoho "prinútiť" ..vo fungujúcich vzťahoch chcú byť partneri jeden pre druhého príťažliví, ak to tak nie môže to byť signálom toho, že jeden alebo obaja z partnerov prežívajú osobné problémy (niekto si ich kompenzuje aj napríklad jedlom) alebo mu (obom) na vzájomnom vzťahu až tak nezáleží...
Ak Vám na Vašej priateľke skutočne záleží (nie na tom, ako bude v lete vyzerať) pokúste sa s ňou otvorene porozprávať o tom, čo prežíva, ako sa cíti, čo ju vedie k tomu nasledovať kolegyne a prejedať sa...
Priberá sa aj z antikoncepcie.
dakujem za reakcie ved je to z toho prejedania sa v robote... uz sa postavou zacina pobobat na jej kolegyne .. ked som bol za nou v robote len som zasol tam jedli kolace,cukriky. chlebicky zakusky a nosia si tam stale zmrzlinu... kazda jedna nadvaha minimalne 20-30 kil strasne nieco... este ked jej poviem ze je mlada zena mala by sa o seba starat este sa na mna nahneva... hrozne