Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

frajerka v novej robote strasne pribera

Príspevok v téme: frajerka v novej robote strasne pribera
nestastnychlap1

ahojte uz dlhsie ma trapi problem s frajerkou a to je ten ze strasne v robote pribrala. Ma po vysokej skole toto je jej prva robota sedava v kancli a odkedy tam robi nehorazne pribrala. Sedi cely den 8,5 hodiny a ked dojde domov vraj nic nevladze nic sa jej nechce nemozem ju vytiahnut ani von. Plus bonus stale tam nieco oslavuju a stale tam nosia zmrzliny, chleby kolace cize super prostredie na priberanie . Ked chodila este na vysoku bola pekna stihla a teraz sa uz zacina podobat na jej baculate kolegyne rastie jej zadok aj stehna . Ide leto ako ju prinutim aby zo sebou nieco robila ?

JaTvojho

Ak niekto priberá, je to prebytok žrádla. Z hladu sa nepriberá. Nedostatok žrádla, úbytok váhy. V prípade nemoci, upraviť stravu a množstvo. V každom prípade je na vine množstvo. Ak je veľa krajíček chleba, znížiť na polovicu. Ak sú tri kávy a šesť lyžíc cukru plus niečo malé, tak je to pre baníka.

987654

ale je to tak ze pri sedavej praci skoro vsetky priberaju. moja pribrala 15 kil za rok!!! pokial aktivne nesportuje to sa bude len nabalovat.

prezyvkaZyvka

Netreba to generalizovat, ja som kancelarska krysa, resp. skor kockata hlava, stolicku mam prirastenu k zadku a som uplne stihlunka. Moj frajer to iste, ale on si dopraje ako uvedena slecna a zagulatuje sa. Je to o tom, kto ma ake priority. A netreba sa hnevat na vsetkych, co robia v kancelariach, ze ano, ono napriklad taky programator sa nadrie viac nez dost. To si len ludia od pasu myslia, ze v kancelariach ludia nic nerobia. Ako ktori. Teda este raz - ne - ge - ne - ra - li - zo - vat.

Palo 9

Treba jej povedať, že sa ti nepáči jej zvyšujúca sa hmotnosť a hotovo. Máš právo vyjadriť sa, čo sa ti na nej nepáči.

Tukk

Ved to je vizitka kancelarskych krys ze ho*no robia len sedia na riti a zeru a potom maju velke rite a stehna a sadlo na bruchu.
To poznat kto co robi tie co maju sedavu pracu alebo len tak postavaju v robote zvyknu pribrat.
A ked je leniva este mimo prace a doma len zere tak...to iste..

Apokryft

Nijako buď jej záleží alebo nezáleží.Vitajme v živote .ludia sa len vyhováraju ze nemaju cas alebo ze nevladzu.