Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Veštenie,duchovia a otázky

Príspevok v téme: Veštenie,duchovia a otázky
Duchovia

Ahojte ľudia.
Veľmi ma zaujímajú vzťahy medzi nebom a Zemou. Veríte na niečo také? Veríte na nejaké spojenie/vzťah medzi duchmi a ľuďmi? Nemyslím sexuálny vzťah, ale dorozumievanie a pod.?
Verím (mám osvedčené v rodine|, že toto funguje: Vezmeme si šnúrku, prevlečieme ju cez prsteň a dáme nad dlaň, keď je kruh,bude to dievča a tuším, že keď je čiara, tak je to chlapec. Mne to funguje, mojej mame aj babke to fungovalo.
Dá sa nejakým podobným spôsobom dorozumieť s duchmi (predpokladám teda,že to duchovia nám dali znamenie,koľko detí mať budeme alebo máme|, kto bude môj partner? Napríklad poznám muža, ktorý ma priťahuje nie len fyzicky a poznám Ďalšieho muža, ktorý by chcel zasa mňa.... Je to prepletené a nemienim sa k tomu vyjadrovať. Len by ma zaujímalo, či sa nejakým spôsobom dá zistiť, či raz budem s jedným z nich alebo nie. Nejak sa dorozumieť s duchmi alebo tak. Mám 25 rokov.

Apokryft

Ja som sa tiez hrajkal z kyvadlom od vtedy ubehlo asi 20 rokov .zistil som vsak ze ak neviem o informacii nic tak je celkom presná.Proste jednoduche otazky ano_ nie fungujú na 100% ale ak mam v podvedomí co i len zmienku o niecom viem kyvadlo ovplyvnovat .Skus si to mysli aby islo do prava,do lava, z hora na dol opacne aby stalo vdy ta posluchne.Tak ked onklinujes k nejakej veci viac asi to vies podvedome pritiahnut a t ak kyvadlu vo vyznamnejsich veciach neverím .moja skusenost z pred 20- rokov.....

Apokryft

Kyvadlo si vyrobíš funguje aj retiazka z príveskom ale ked chces tak najdi na nete.Partner sa takýmto sposobom nehlada .Co je dobre pre teba z hladiska povedzme karmy sa ti páčiť nemusí.Uvediem príklad: Niečo je ti dané ,napr mas sa naučiť odpúšťať a tak ti pride do cesty napr neverník ........Ano je to nepríjemné ale poviem ti celkom jasne zem je to najlepšie a zároveň najťažšie miesto kde sa môžeme veľa naučiť a zároveň duchovne rásť.Niesme tu na to aby si si nasla partnera z ktorým budes celý život štasná .....atď.Akože môže sa ti to stať aj sa o to treba snažiť kazdy teda vacsinou ludia to chcú ale nieje to hlavný ciel tvojho pobytu na zemi .Priorita je tvoje napredovanie.Teda ak si si to vybrala este pred narodením .Neviem ci som ti to dobre vysvetlil a navyše takto verejne je to ako ked sa vyzlečieš každy na teba pozera a kritizuje

Duchovia

Vďaka,určite si prečítam ak bude čas.
Čo sa teda týka kývadielka... Je potrebné sk nejaké zaobstarať alebo si ho doma (čo ja viem) vyrobiť? Napríklad ten prsteň?
Môže to byť nebezpečné? Neberie sa to ako čierna mágia, niekde na nete som čítala,že práca s kývadielkom je veľmi užitočná. V rodine sme ženy, ktoré vidia auru. Nie všetky,ale väčšina ( s otcovej strany)... Verím v anjelov a aj v zázraky a občas mám pocit,že pri mne je anjel,že mi pomáha.
Dosť by ma zaujímalo,či by bolo správne, ak by som si na papier napísala mená tých dvoch mužov a ešte "niekto iný"... Možno by som tým prsteňom mohla okúsiť, kde sa rozhýbe,či zastaví... Neviem

Apokryft

Zabudol som zbierka kníh je ich asi sedem volaju sa Dar ducha velmi podrobne popísané čo a ako telo,Duch,duša,energeticke cesty nadý,meridiany,

Apokryft

Ak ťa zaujíma ezoterika zaobstaraj si knihy čítaj ačítaj .Treba to však študovať komplexne náboženská filozofia,astrologia,psychologia.Všetko zo všetkým súvisí .Edgar Cayce,Ma množstvo kníh veľmi poučných.Začal by som Raymond Moody -Svetlo na druhom brehu,život po živote,Niečo typu Silvova metoda kontroly mysli,Život v prítomnom okamžiku.ps.A nereaguj na debilov lebo teraz sem začnú prispievať.....Pozor ked si niečo načítaš netreba to v živote spreduchovňovať.Inak zákl.kniha sa volá Tajomstvo,potom štyri dohody.Je toho veľa máme čo robiť do smrti.

Apokryft

To čo opisuješ je práca z kyvadlom a nije to nejak zložité ani náročné.To čo ti odpovedá ta môže aj oklamať oni sa tak zabávajú.Na jednoduché otázky ti odpovie správne na 99%.Po druhé ty nevieš nakoho práve natrafíš.Medzi nami sú rôzne entity a neslobodno si s nimi zahrávať! Nemyslel som kyvadlo to je v pohode ale nieje to na 100% ako som uz napísal.

Koniec koncov

Neodporučam robiť takéto veci pretože si narobíš viac problémov ako možno máš. Nezačínaj si s tym

ciernabiela

Aj ja to poznám a myslím, že sa dá, ale ako to neviem :D
No je to zaujímavé a tiež som do takéhoto niečoho zažratá. A to mám o 20 rokov viac.