Ahojte ľudia.
Veľmi ma zaujímajú vzťahy medzi nebom a Zemou. Veríte na niečo také? Veríte na nejaké spojenie/vzťah medzi duchmi a ľuďmi? Nemyslím sexuálny vzťah, ale dorozumievanie a pod.?
Verím (mám osvedčené v rodine|, že toto funguje: Vezmeme si šnúrku, prevlečieme ju cez prsteň a dáme nad dlaň, keď je kruh,bude to dievča a tuším, že keď je čiara, tak je to chlapec. Mne to funguje, mojej mame aj babke to fungovalo.
Dá sa nejakým podobným spôsobom dorozumieť s duchmi (predpokladám teda,že to duchovia nám dali znamenie,koľko detí mať budeme alebo máme|, kto bude môj partner? Napríklad poznám muža, ktorý ma priťahuje nie len fyzicky a poznám Ďalšieho muža, ktorý by chcel zasa mňa.... Je to prepletené a nemienim sa k tomu vyjadrovať. Len by ma zaujímalo, či sa nejakým spôsobom dá zistiť, či raz budem s jedným z nich alebo nie. Nejak sa dorozumieť s duchmi alebo tak. Mám 25 rokov.
Veštenie,duchovia a otázky
Ty ani nevieš čo je to okultizmus.Nato aby si niečo mohol odsudzovať musíš o tom niečo vedieť !Prosim ta nedrístaj.
Tomas 12345 čital si bibiu alebo si to počul od niekoho ?
Ja si myslím, že človek nedokáže všetko pochopiť. Je jednoduché a pre myseľ menej zaťažujúce, ak sa niečo označí za zlé a vybavené. Je na koho nadávať a to baví asi každého:-) Ľudia poprichádzajú na všetko možné, postupne, len neviem, či je to vždy len dobré. Každý vynález bol ako dvojsečná zbraň, pomáhal i poškodil. Cestovanie v čase s telom, podľa mňa riskantný experiment.
Opravujem ta stranka je Eldhwen tam su popisane základne veci .Tiez som tam uz par rokov nebol...Každý fundovaný ti tu pradí že treba najskor naștudovať duchovno karmu,reinkarnaciu dozvedieť sa o duši.Je toho veľa čo by si mala vedieť.Poznať pravdu a vedieť ju aplikovať v živote.(Písmo sväté)Všetko zo všetkým súvisí makrokozmos z mikrokozmom (ako na nebi tak aj na zemi)Tu sme len na návšteve!Skusat veci len pre zábavu alebo zo zvedavosti môže byť zábavné ,ale to nadšenie využi v duchovný rast.Tie dve panie co prispievali nižšie ti určite najlepšie poradia nakontaktuj sa na ne......tato tema je pre nna uzatvorená vela zdravia ti prajem a viery.
Komunikácia s dušami funguje na inej úrovni. Dá sa s nimi dorozumieť telepaticky - čítaním myšlienok. Oni nás môžu varovať a ak sú naši blízky a nedržíme ich tu zaseknutích aj zachrániť život. Ak však sme niekoho blízkeho oplakali v tedy nastáva problém. Môže nás to stiahnuť. Preto takéto duše treba dať hore do rajskej záhrady. Posielam moju stránku tam sa v kapitole duchovia medzi nami dočítaš viac. vesticalubomira.wixsite.com
Duchovia:
Vzťah medzi "nebom a zemou" je prirodzenou súčasťou nášho života..Musím Vás však sklamať, to s akým partnerom budete a koľko deti budete mať nezávisí od "duchov"...náš osud je preddefinovaný iba z časti na úrovni "lekcií", ktoré nás majú učiť (pomôcť dozrievať) prostredníctvom situácii v živote...s kým budete tvoriť vzťah bude výsledkom toho, čo si z doterajších lekcií odnesiete - tj. výsledkom Vašich vlastných rozhodnutí a rozhodnutí dotyčného človeka, vopred Váš partner nie je fixne daný... alebo inak napr. veštica môže vidieť vo Vašej budúcnosti konkrétneho človeka, ale to predstavuje iba "jednu z možností" podľa toho, aké rozhodnutia Vy sama, či dotyčný na konci dňa urobíte...nezbavujte sa svojej vlastnej zodpovednosti za svoj život a šťastie...
Trosku sa treba zaujímat aj o duchovnesie veci ktoré ti napomozu trosku vniest svetla do duchovna.Najdi si stránku Eldhewn.
Veľa o tom neviem naozaj je to 23 rokov .Odvtedy som to neskusal.Doprava je áno
Doľava nie,kyvadlo stoji na mieste je neviem ,alebo beha hore dole.Napises na papier konkretnu otazku musi to byť spravne pomenovane .Skusat z jednoduchymi vecami .Napr.vo vedlajsej miestnosti do skrine da niekto sveter.alebo aj neda.napises na papier ,,,je ruzovy sveter v skryni ak ano kyvadlo sa roztoci doprava.Ak je zle zadana otazka kyvadlo beha trhá alebo stoji.Z tou aurou je to nic neobvyklé .Vidis energeticke pole ktore vyzaruje kazdy clovek.Aj farebne.Ked su ludia chorý alebo klamu farba sa mení normálka.
Ak som správne pochopila, tak keď si na papier napíšem áno a nie, malo bu to funfovať. Otázky na ktoré chcem odpoveď mám vysloviť alebo len v myšlienkach?
Je divné,že sa o takéto veci zaujímam? Lebo mám toľko otázok, ako dieťa :D proste mi na ne nik nedal odpoveď a toto "nasprirodzeno" ma vždy niečim očarovalo. Navyše tá aura ktorú vidím... Prvý raz som ju na človeku uvidela v 12-13
... Veľmi som sa zo seba naľakala. A mám aj pár takých zážitkov s duchmi alebk niečim podobným. Ja myslím,že s nimi