Ahojte ľudia.
Veľmi ma zaujímajú vzťahy medzi nebom a Zemou. Veríte na niečo také? Veríte na nejaké spojenie/vzťah medzi duchmi a ľuďmi? Nemyslím sexuálny vzťah, ale dorozumievanie a pod.?
Verím (mám osvedčené v rodine|, že toto funguje: Vezmeme si šnúrku, prevlečieme ju cez prsteň a dáme nad dlaň, keď je kruh,bude to dievča a tuším, že keď je čiara, tak je to chlapec. Mne to funguje, mojej mame aj babke to fungovalo.
Dá sa nejakým podobným spôsobom dorozumieť s duchmi (predpokladám teda,že to duchovia nám dali znamenie,koľko detí mať budeme alebo máme|, kto bude môj partner? Napríklad poznám muža, ktorý ma priťahuje nie len fyzicky a poznám Ďalšieho muža, ktorý by chcel zasa mňa.... Je to prepletené a nemienim sa k tomu vyjadrovať. Len by ma zaujímalo, či sa nejakým spôsobom dá zistiť, či raz budem s jedným z nich alebo nie. Nejak sa dorozumieť s duchmi alebo tak. Mám 25 rokov.
Veštenie,duchovia a otázky
Nuž, vyhrali sme, vyhrali, gratulujem. Len ma napadlo povedať, že keby že hráte proti trochu severnejšiemu súperovi, prosím Vás, vzdajte to, neoplatí sa až tak riskovať:-)
Nuž, ale čoho sa máš báť, keď uvidíš ducha? Však ho odignoruj a vybavené, netreba hneď vytiahnuť zo skrine draka a zapriahnuť ich do vytvorenia hada, ktorý sa cvičil počas spartakiády, až taký žoviálny netreba byť k duchom:-) Sedemhlavý drak, ktorý ti stráži v noci chladničku, to je už iné kafe. Nebojte sa mŕtvych, ale živých.
Viete čo sa mi stalo...ja som natáčala jedno video kde som tancovala doma bol môj brat a mal modré tričko a ocko ktorý mal čierne ocko bol v obyvačke. A brat v izbe. Video som natáčala v spáli.Aby sme prešli do obyvač. Tak sa musí ístokolo celeho bytu. Ale k pointe aai po 10 sek. Natačana som si všimla (keď som si to video pozerala) že niečo cez dvere prešlo 2x (mali sme dvere s jedným matný pásikom cez ktorý bolo videiť) strašne som sa zľakla ale aj keby to bol brat tak ako by prešiel 2x z tej istej strany a som si istá že bol v izbe... Vyzeralo to ako človek biely človek a vyzeralo to asi tak že -tanovala som a niečo preslo a po 1sekunde zase ale nie tak že z jednej strany na druhú ale z tej istej strany dva krát takže od vtedy verí na duchov...
Tinka, človeku, ktorý toto rieši dlhšie ako päť rokov by som dal metál. Nuž, nie je to ľahká téma, tak jemne povedané:-) Tak sa majte krásne, držím Vám palce a keď viete, tak pomáhajte.
Ahoj, zaoberám sa týmito vecami už veľmi dlho.
Je veľmi veľa vecí medzi nebom a Zemou, nie každý tomu rozumie a sú medzi nami aj takí, ktorí keď nerozumejú, tak hneď odsúdia, lebo sa tých vecí boja. Samozrejme, nikto nemá patent na rozum ani na pravdu, každý máme aj tak ten svoj spôsob videnia cez svoje filtre.
No ak Ťa tieto veci zaujímajú, je veľmi pravdepodobné, že si sa tomu venovala aj v minulých životoch a teraz sa snažíš rozpamätávať. Je to ako keď vidíš cez opar, štúdiom, praxou budeš chápať stále viac a viac. Držím palce. ;-)
Ak chceš, napíš mi na terapie.tinka@gmail.com a popíšeme podrobnejšie. Páá.
Lazar - Každý hlupák vie, že sa to tam píše. A každý múdry človek vie, že veštenie atď. (okultizmus) je somarina, ktorá je nebezpečná a neskôr na to ľudia doplatia.
A neodsudzujem ťa, ver si čomu chceš.
Chalani kašlite na to bavte sa k teme nie kto je väčší kresťan.
pani vestica lubomira chcela by som sa spýtať, ako je to myslené že nastáva problém ak sme niekoho oplakali. Veď je prirodzené že ak niekoho opustí blízky človek, plaču sa neubráni.
Ja som netvrdil ze to krestania neodsudzujú ani ze sa to nepise v biblii ja som sa pytal tomasa ci to cital alebo len pocul taka bola otazka .ani nerozumiem preco ma titulujes za bezbožníka a preco ma odsudzujes si farizej?Predsa chorý potrebuje lekára či nie.Kristus prisiel na svet nie koli spravodlivým či?Ok ospravedln sa mi nie kôli mne ale koli sebe .Ja som ti odpustil!už vtedy ako som to pisal.
Lazar - V Biblii sa to píše, predstav si. Radšej nič nepíš, pretože ani nevieš, čo je Biblia, ty bezbožník. Takýchto mám najradšej. Nemajú ani tušenia o tom, čo sa v nej píše. Nemajú ani tušenia, čo je zlé a čo je dobré, ale správajú sa, akoby zjedli múdrosť sveta.
Nemal si si dávať meno Lazar, skôr Lucifer.