Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

milenec

Príspevok v téme: milenec
dadka37

Dobrý deň, už dlhšiu dobu ma trápi môj tzv. trojuholník vo vzťahu, mám manžela, sme spolu 20 rokov a pred 4 rokmi som si našla priateľa, lebo nám to doma neklapalo a zamilovala som sa. Je to obojstranné aj zo strany priateľa, ktorý ma miluje a planujeme spoločnú budúcnosť. Chcem odísť od manžela, ale neviem ako mu to mám povedať, neviem ako začať, aby som neranila jeho i ked viem , že to bude bolieť. Podotýkam, že manžel je celý život abstinent, je dobrý, len už v tej domácnosti žijeme ako spolubývajúci a nie ako manželia. Potrebovala by som poradiť ako to urobiť čo najmenej bolestivejšie.

milenec

chcem byť k nemu úprimná , i keď som aj zvažovala nad tým, že si zbalím veci a odídem jedného rána a len nechám list, ale to by asi rozumné nebolo a hlavne nie úprimné ...a viac bolestivé

milenec

a čim dalej je to ťažšie a ťažšie žiť pre mňa v tom trojuholníku, mala som to fakt urobiť vtedy, len keď sa to začalo formovať....mala

milenec

Janka,
môj manžel mal tušenie a asi pred rokom a pol,, som sa mu priznala, že milujem jedného muža, ale nemal som vtedy odvahu odísť od neho a to bola chyba, mal som to vtedy urobiť , aj mi vravel, že na silu ma držať nemôže....pozn. on aj toho dotyčného muža pozná

milenec

aj ja si kladiem tú otázku, či nevymením len za 20 %, stále zvažujem, premýšľam či sa rozhodnem správne...milencovi som povedala, že odídem od manžela a....je tu aj strach z toho, aby si niečo neurobil manžel

Jana Lukacova

dadka37:

ako to urobiť najmenej bolestivejšie by bolo vtedy, keby ste vzťah s manželom vyriešila v období, ked sa trojuholník iba začal formovať. Ak teda za tie 4 roky nemal o Vašom pomere ani tušenia, má Vás rád a vyhovoval mu váš spoločný život, bude ho to bolieť (čím viac sa mu budete snažiť neublížiť nejakými taktikami, tým viac to bude bolieť, buďte k nemu jednoducho úprimná)...Tak ako on, budete si to musieť odžiť aj Vy sama a vyrovnať sa situáciou (prijať a prejaviť to, ako sa cítite) a časom uvidíte, čo Vám nová realita prinesie...

milenec

ja viem , že sa mi to môže to isté prihodiť, lenže už nedokážem žiť na dvoch stoličkách, manžela mám rada, ale je to pre mna psychicky náročné a hlavne nechcem už žiť s pocitom , že klamem manželovi