milenec

Príspevok v téme: milenec
dadka37

Dobrý deň, už dlhšiu dobu ma trápi môj tzv. trojuholník vo vzťahu, mám manžela, sme spolu 20 rokov a pred 4 rokmi som si našla priateľa, lebo nám to doma neklapalo a zamilovala som sa. Je to obojstranné aj zo strany priateľa, ktorý ma miluje a planujeme spoločnú budúcnosť. Chcem odísť od manžela, ale neviem ako mu to mám povedať, neviem ako začať, aby som neranila jeho i ked viem , že to bude bolieť. Podotýkam, že manžel je celý život abstinent, je dobrý, len už v tej domácnosti žijeme ako spolubývajúci a nie ako manželia. Potrebovala by som poradiť ako to urobiť čo najmenej bolestivejšie.

Palo 9

Tak ty si riadné kurvisko...Pevne verím, že ťa milenec aj manžel a už si nikoho nenájdeš a na staré kolena budeš skapíňať sama, opustená...

Apokryft

Keď chceš Žať musíš siať.Kto príliš hladí na okolnosti aby zasial -nikdy nezaseje,lebo skoro nikdy nebudú 100%podmienky.

Apokryft

Najlepšie riešenie je bezprípravy a čo najskôr,aby si nemusela za štyri roky zakladať tému mám 8 _rokov milenca a neviem ako to povedať mužovi.Sprav to ešte dnes a zajtra napíš ako to dopadlo.Že dnes to nejde lebo?.....zajtra lebo kazdy den bude niečo!sprav to a hotovo.Bude to na hovno ake uz sa to bude hýbať ..konečne.Takto len čakáš,čakaš choď na to a zajtra napíš.!

Jana Lukacova

milenec:

učíme sa celý život a najviac na vlastných chybách ;)...zjavne všetci v trojholníku ste doteraz nechceli čeliť realite (a aj manžel v tom má tiež svoj podiel)...To, čo potrebujete je zamerať sa na seba samú, na to, čo vo svojom vnútri prežívate (o.i. prijať svoj strach) a byť úprimná na všetky strany, aj keď to bude bolieť...cesta ako ďalej sa Vám ukáže, keď si pred prahom pozametáte...

Ak by ste sa chcela porozprávať, pokojne mi napíšte...