Dobrý deň, už dlhšiu dobu ma trápi môj tzv. trojuholník vo vzťahu, mám manžela, sme spolu 20 rokov a pred 4 rokmi som si našla priateľa, lebo nám to doma neklapalo a zamilovala som sa. Je to obojstranné aj zo strany priateľa, ktorý ma miluje a planujeme spoločnú budúcnosť. Chcem odísť od manžela, ale neviem ako mu to mám povedať, neviem ako začať, aby som neranila jeho i ked viem , že to bude bolieť. Podotýkam, že manžel je celý život abstinent, je dobrý, len už v tej domácnosti žijeme ako spolubývajúci a nie ako manželia. Potrebovala by som poradiť ako to urobiť čo najmenej bolestivejšie.
milenec
Tak ty si riadné kurvisko...Pevne verím, že ťa milenec aj manžel a už si nikoho nenájdeš a na staré kolena budeš skapíňať sama, opustená...
Neviem, či si tu čakala nejakú podporu, no asi ťa moc nepotešíme
nechápem ako toto môžu ľudia robiť.
nie si normalna.
Ok aj ja ďakujem.
Apokryft,
ďakujem , otvárate mi oči
Janka,
ďakujeme Vám , určite Vám napíšem , pomohla ste mi
Keď chceš Žať musíš siať.Kto príliš hladí na okolnosti aby zasial -nikdy nezaseje,lebo skoro nikdy nebudú 100%podmienky.
Najlepšie riešenie je bezprípravy a čo najskôr,aby si nemusela za štyri roky zakladať tému mám 8 _rokov milenca a neviem ako to povedať mužovi.Sprav to ešte dnes a zajtra napíš ako to dopadlo.Že dnes to nejde lebo?.....zajtra lebo kazdy den bude niečo!sprav to a hotovo.Bude to na hovno ake uz sa to bude hýbať ..konečne.Takto len čakáš,čakaš choď na to a zajtra napíš.!
milenec:
učíme sa celý život a najviac na vlastných chybách ;)...zjavne všetci v trojholníku ste doteraz nechceli čeliť realite (a aj manžel v tom má tiež svoj podiel)...To, čo potrebujete je zamerať sa na seba samú, na to, čo vo svojom vnútri prežívate (o.i. prijať svoj strach) a byť úprimná na všetky strany, aj keď to bude bolieť...cesta ako ďalej sa Vám ukáže, keď si pred prahom pozametáte...
Ak by ste sa chcela porozprávať, pokojne mi napíšte...