Zabúdam

Príspevok v téme: Zabúdam
zabudacka

Dobrý deň. V poslednom čase sa so mnou niečo deje.
Mám 20 rokov a vkuse (a to myslím doslova) na niečo zabúdam.
Napríklad sa rozhodnem vyhľadať si niečo na internete. Pokiaľ sa prídem k mobilu, zabudnem a musím rozmýšľať, čo som chcela vyhľadať. Toto sa deje STÁLE. Hoci v ruke držím mobil, načítam stránku a zabudnem.

Druhá vec je, že chcem s niekým o niečom hovoriť a stačí, že sa na pol minúty myslím na niečo iné, zabudem, o čom som chcela hovoriť.

Nie je to so mnou až také zlé, ale desí ma to.

zabudacka

Cliattsi - Áno postupne sa to zhoršuje.
Myslím, že vodičák si budem schopná urobiť, a aj ho chcem. Ak nie na auto, tak aspoň na motorku. Na motorku na 100%.
Čo sa týka prechádzania cez cestu, tak neviem, či sa obzerám priveľa. Nejako to nesledujem. Ale viem, že niekedy sa ani neobzerám, lebo na niečo myslím. Ale to v tých tichších uličkách.

Veci mi pomaly nedochádzajú (aspoň som to nespozorovala).
Áno, mám depresiu a k tomu ešte doma nemám pokoj. Teda, miesto, kde by som bola sama a premýšľala.

Cliattsi

no,.na ten vodičák som preto narážal, lebo ja ho nemám ani si neviem predstaviť, že by som ho mal.
To,že sa zle koncentruješ sa ako keby vekom zhoršovalo, že? (pýtam sa aj keď viem, že máš 20 a nie 70 :) )

Keď si ho budeš robiť a dopadneš náhodou zle (kvôli sústredenosti), tak to bude mať s tým, čo ty prežívaš niečo spoločné.
Možno sa ti stáva aj to, že keď precházdaš cez cestu, tak sa veľakrát obzeráš doprava doľava, čo niečo nejde na rozdiel od od ostatných (keď sa porovnáš s druými ľuďmi).

Tiež by ma zaujímlo, či ti pomaly dochádzajú veci.

"Zachraňjú ma od reality, ktorá v mojom prípade depresívna." - tak ty máš teraz depresiu?

Cliattsi

no,.na ten vodičák som preto narážal, lebo ja ho nemám ani si neviem predstaviť, že by som ho mal.
To,že sa zle koncentruješ sa ako keby vekom zhoršovalo, že? (pýtam sa aj keď viem, že máš 20 a nie 70 :) )

Keď si ho budeš robiť a dopadneš náhodou zle (kvôli sústredenosti), tak to bude mať s tým, čo ty prežívaš niečo spoločné.
Možno sa ti stáva aj to, že keď precházdaš cez cestu, tak sa veľakrát obzeráš doprava doľava, čo niečo nejde na rozdiel od od ostatných (keď sa porovnáš s druými ľuďmi).

Tiež by ma zaujímlo, či ti pomaly dochádzajú veci.

"Zachraňjú ma od reality, ktorá v mojom prípade depresívna." - tak ty máš teraz depresiu?

zabudacka

Cliattsi - Áno, zasnená som v jednom kuse. Mám neustály tok myšlienok. Neviem to zastaviť, ani to nechcem zastaviť. Zachraňjú ma od reality, ktorá v mojom prípade depresívna.
Často sa neviem sústrediť na to, čo mi ľudia hovoria. Buď postup niečoho alebo príbehy.
Často ich počas toho nevnímam (nie naschvál) a som v myšlienkach. Niekedy ľudia prídu ku mne s tým, že som neurobila vec, ktorú mi kázali. A pritom som vôbec nepočula, žeby odo mňa niečo chceli. Viem, že niečo hovoria, ale ja nevnímam, len počujem, že niečo hovoria.

Vodičák ešte nemám, ale mám v pláne si ho urobiť. Najprv na auto a neskôr konečne na motorku.

Cliattsi

mna by zaujimalo, či si taky typ cloveka, ktory vrla premysla a ci si taka zasnena-hm?
A tiež keď ti niekto niečo vysvetľuje, či sa ti stáva, že veľakrát nepochopíš. o čom hovoril(napr. nejaký postup).
Potom by ma zaujímalo, či si trúfaš urobiť vodičský preukaz. Tieto všetky otázky súvisia s tým, na čo sa pýtaš. Máš ten vodičák, alebo nie?