citim sa hrozne prosim pomoc

Príspevok v téme: citim sa hrozne prosim pomoc
majka953

Ahojte mám 13rokov, som dievca. Neviem uz co so sebou. Viem ze su aj horsie problemy ako toto ale neviem co robit.. citim sa hrozne.. naco zijem? Nie som nicim vynimocna, nemam ziadne specialne vlastnosti alrbo schopnosti. Moja mama ma nikdy neviedla k nrjakym sportom alebo k nejakemu smeru.. a tiez ma vrlmi zdravo nestravovala a preto teraz vyzeram hrozne... nie som tucna ale nrmam ani sval.. nic len tuk. No a nikto ma nema rad.. nirkedy som aj byvala oblubena ale teraz to zmizlo.. nie som dost zaujimava ani pekna aby som vedela ludi zaujat....nevyhladavaju moju spolocnost... snazim sa byt taka pozitivna lebo ludia vraj maju radi beselych ludi ale nejde mi to ked viem ze vyzeram hrozne, mam akne a nemame dost penazi na moj vzhlad ani na nejake kruzky a tak.. v triede neznasam mojich spoluziakov.. riesia blbosti ..a navyse nie som dost inteligentna .... ucitelia maju radsej moje spoluziacky a spoluziakov.. na co vobec zijem ved som nepotrebna.. zavadziam.. nikam sa nedostanem a asi budem zit v kosi.. a ano zijem iba s mamou a viac krat som pisala na toto forum ale vidite aka som hlupa a pisem sem zase.. zavidim ludom ktori neriesia vsetky somariny ako ja a neberu vsetko tak vazne... majte sa a dakujem

Anonym_93436

majka953 - Držím palce a prajem hodne šťastia. Co2 ti píše dobre o vzhľade a ma veľkú pravdu ... Vzhľad naozaj nie je všetko , ide o to komu si ako sympatická .. každému sme sympatickí inak a tam sa zahŕňa viacero faktorov a jedným z najdôležitejších je aj osobnosť.
Pripomenulo mi to taký príbeh .... skrátene poviem. Chlapi sa vysmievali jednému mužovi akú ma ženu a v tom im hovorí .. "Keby ste mali moje oči tak by bola pre vás tiež krásna" ... Takže tak.
Inakšie , ak sa nemáš komu vyrozprávať tak mi kludne môžeš napísať na email , rád vypočujem každého a ak viem tak poradím.
Pekný zvyšok dňa prajem.

dalsi

ahoj, myslim ze si uplne v pohode, na svoj vek, vsetko bude dobre, len si zachovaj svoju veselost, hoci len snazenie sa byt vesely, emocie ta budu pravdepodobne zial motat este roky, ale kazdy si tym presiel, raz budes hore, a raz dole. Urcite samozrejme take napady typu som zbytocna, kazdemu zavadziam, je uplna somarina. Takze len pokoj, a drz sa.

samozrejme

to akne maš aj zo životosprávy.. pi vela vody, zeleninova polievka nie je draha zalezitost, mrazena zelenina sa da kupiť do 0,50€ , 1 cibula, 3 zemiaky a je zdravy obed..
to iste zapečená zelenina,.. vygoogli nejake zeleninove recepty a povedz mame nech to urobí,..
vreckove nedostavaš? keksy ješ? sladkosti? -kupuješ si..?
miesto toho si kup ovocie, zeleninu...

s odporucanim od obvodneho ked pojdes na kožne tak sa neplatí.. a mastičky z lekarne na predpis sa doplaca par centov... kožnej lekárke mozes povedat ze aby to nebolo drahe nech ti taku mast da.. ona to pochopí...

a to že si tučna nemusis zhadzovať len na mamu, alebo ťa uvezuje o stoličku,??
zdvyhni riť a chod si zabehať, bud ráno si privstan - super to rozhybe metabolizmus, naj. je ráno..
alebo k večeru ,..
zober korčule, bike, hýb sa... v škole určite máte ihrisko s bežeckou dráhou, ak to nemáš daleko tak chod behať tam..
aj mi tu máme nedaleko a bežne tam ludia chodievaju behať,.. aj ja som chodila..

Co2

Tiež si nemyslím, že by tvoje spolužiačky boli celkom zaujímavé. Aj keď som ich tváre nikdy nevidela, môžem s istotou povedať, že krása nie je o tom, akých šírok a dĺžok je tvoje telo, je to viac o tom, aký máš k svojmu telu postoj. Ak si pre samú seba neatraktívna a škaredá, ľudia to vycítia, čo vedie k jasnému cieľu urážok. Preto zmeň svoj postoj k sebe, uč sa a pracuj na svojich vedomostiach tvrdo a skús hľadať aktivity, ktoré by ťa robili úplnou. Možno hra na hudobný nástroj, alebo iný štýl umenia. Ak by si sa v takomto veku rozhodla venovať týmto aktivitám, išla by si v nich rapídne hore, od jednoduchej kreslenej mačky po surealistické napodobeniny salvadora dalího...

Anonym_93436

Dá sa povedať že v tvojom veku je normálne že riešiš čo riešiš. Príde isté uvedomenie sa a s tým aj u niektorých ľudí hľadanie zmyslu života.
Mohol som mať tiež nejak tak dvanásť , trinásť keď to začalo u mňa .. k tomu bola ešte šikana takže to všetko viedlo k depresii no hah , ten pravý zmysel života som našiel iba tento rok a to mi je "už" osemnásť.
Neznamená to že ho nájdeš tak neskoro , u každého je to individuálne.
Trocha sa zase vypíšem ale tak občas treba.
To nadanie , tie "špeciálne" vlastnosti musíš vybudovať a nájsť v sebe , sú tam len aby si ich odkryla musíš na sebe pracovať , skúšať nové veci , nachádzať čo ti ide a čo ťa baví.
Pozri byť neustále pozitívny sa nedá .. fakt že nie lebo prídu aj dobré aj zlé dni. .. Ľudia majú radi veselých ľudí takých ktorí držia krok , nesťažujú sa a nepovedia čo cítia , také poslušné myšky lenže toto je zlé ! .. Takto to vôbec nemá byť , je treba sa aj posťažovať , vypísať , vyvravieť .. nedusiť to v sebe. Isteže je dobré myslieť pozitívne ale občas príde aj ten smútok , úplne normálna vec .. nedrž sa v ňom ale pridlho lebo prerastie a potom sa ho ťažšie zbavíš.
Namiesto obľúbenosti a popularity hľadaj ľudí ktorým sa dá dôverovať , ktorí sa za teba postavia keď bude zle .. existujú len je ich málo .. radšej jeden dobrý kamarát ako desať falošných no nie ?
Je hlavne dôležité sa budovať , mám jednu trinásť ročnú kamarátku a tiež mala depresiu , bolo jej zle a trápila sa ale nakoniec prijala rady , poučila sa a začala bojovať .. teraz je šťastná , nebol to hneď no nakoniec sa to podarilo.
Inteligencia nie je všetko .. inteligencia znamená schopnosť riešenia problémov , matematika atď. Takže ak sa inteligentný človek nepoučí z vlastných chýb v živote tak potom je to leda tak inteligentný hlupák :D
Bež radšej za múdrosťou , na tej sa pracuje pomaly a postupne ... učíš sa z vlastných chýb a z chýb ostatných a takto si ju pomaly buduješ.
Hlavne nevzdávaj život .. môžeš ho mať pekný , zažiť veľa skvelých dní a zážitkov. Len bojuj .. stojí to za to ver mi.

majka953

A aj tak sa mi nechce chodit von. Asi kvoli tomuto.. Nemam energiu a citim ze ludia ocakavaju jieco ine a nie len moje vykecavanie sa..

majka953

NaRovinu- no viac menej mám. Keby chcem myslim ze je dost ludi s ktorymi sa mozem bavit ale necitim sa pri nich dobre. Alebo skor citim sa ako len take zaplnenie priestoru.. akoby som zavadzala..alebo neviem.. je to zložité

NaRovinu

ped - majka, je ženské meno, nie mužské. Tému píše dievča.

majka - To nemáš ani kamarátky/kamarátov ? Ak nie, tak je to na h.vno, viem, o čom hovorím.
Poradiť ti neviem, pretože mám taký istý problém.
Ja si nad tým hlavu až tak nelámem, pretože som obľúbená nikdy nebola, neviem, aké to je, takže som si na tú samotu po čase zvykla, aj keď nie úplne.

ped

V trinástich rokoch by si si ešte nemal predpovedať budúcnosť, že čo bude s tebou a dávať to do korelácie so správaním tvojich spolužiakov. Kto vie čo sa z teba ešte vykľuje?! Keď upadneš do melanchólie alebo depresie, tak sa už nikam nedostaneš a ani neposunieš, skončíš na liekoch a čo z toho?