Ahojte,
uz viacej ako 3 tyzdne mam taky zvlastny pocit, ktory ani neviem spravne opisat, ale v podstate mi to brani v robeni beznych veci a vsetkeho, co potrebujem urobit. Mam 19 rokov a som v maturitnom rocniku, nestudujem na Slovensku a moje maturity su v podobe testov ktore obsahuju ucivo z poslednych 2 rokov uciva a potrebujem tie maturity napisat velmi dobre, inak ma neprijmu na vysku na ktoru som sa hlasila. Teraz vsak k veci, nikdy som s tym nemala problem no teraz, ked sa najviac potrebujem sustredit na ucenie tak to proste nejde. Uz tyzden som nebola v skole a nic nevladzem robit. V noci neviem spat a cez den spim aj do obeda, lebo dospavam to, ze mi nejde zaspat. Mam neustale pocit ze idem odpadnut, ze sa zadusim, alebo ze mam infarkt. Stale sa mi zatvaraju oci a som strasne unavena. Bola som s tym aj v nemocnici ked uz sa to naozaj nedalo vydrzat, no tam mi povedali ze vsetko je ok. Este pred tym sa mi zdalo ze mam zvacsene uzliny a doktorka ma s tym poslala na sono kde mi nasli nejake uzly na stitnej zlaze (vraj nic velke, ale mam ist na endokrinologiu s tym), mohlo by to pripadne suvisiet s tym? K tomu ma neustale boli hlava, ak nie hlava tak brucho, proste stale mi nieco je a uz neviem ako dalej lebo cele dni nic nerobim a som uplne neschopna cohokolvek. Nestretli ste sa niekto s tym, pripadne nemate nejake rady ako sa rychlo dat do poriadku?