Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

necítim lásku od partnera a som z toho čoraz nervóznejšia.

Príspevok v téme: necítim lásku od partnera a som z toho čoraz nervóznejšia.
ladynecitilasku

Je hrozné si to priznať, ale už to dlho trvá. Viem,že každý vzťah má občas výkyvy a nie vždy sa dá ľúbiť stále a trvácne. Ja ľúbim, partner však už pomenej. Keď sme si spolu začínali pred pár rokmi tak to bolo perfektné skvelé, cítila som obrovskú lásku a nehu aj som mu to videla na tvári. Všetko sa rokmi zmenilo, ja už necítim lásku. Cítim sa veľmi sama a opustene,a to ešte prosím pekne ani pred Bohom sme si nič nesľúbili. Iba sme si tak raz v jednom gréckokatolíckom chráme v Aténach sľúbili lásku,ale nič oficiálne. No pre mňa má aj to hodnotu. Preňho zjavne nie.
Pán Boh nám ešte nepožehnal, deti nemáme. Ja ho ľúbim, no cítim, že jeho láska vyschla a vychladla,ako studňa.
Neprežívam lásku ako z filmov, ale prežívala som ju. Vtedy som aj bola šťastná, v súčasnosti ma nič nenapĺňa, cítim sa choro, unavene, mám všetkého plné zuby. S partnerom som sa o tejto téme zhovárala je to bezpredmetné. Nič nepovie, alebo sa tvári, že sa ho netýka. Prípadne zmení tému,alebo odíde. K ničomu som sa nedopátrala.

Kedysi mi vravel, že ma ľúbi každý deň aspoň raz, potom aspoň každý týždeň, potom vždy iba pri milovaní. A teraz mi to nepovie,ani neviem. Už ani pri tom milovaní. Som teda opustená a sama. Aj keď som s ním cítim sa sama. Partner je čoraz nervóznejší,a mám aj pocit, že si kompenzuje na mne svoje boliestky. Nie som bez viny, ale kto je? Ani on. ....a to sľuboval, že ma nikdy neprestane milovať.
Keď sa ho spýtam, či ma ľúbi iba povie, že áno,alebo ostane ticho. Nie je s ním dobrá reč. Druhú partnerku je nepravdepodobné, že by mal. To by som hádam vycítila. Musí mať veľmi dobrúnáladu, musím mu navariť neviem koľko druhov večere, a spraviť pekný deň,alebo výlet, aby mi povedal, že ma ľúbi. Aj to iba asi z povinnosti. Pritom máme iba 28 :( To takto už bude donekonečná?

ladynecitilasku

Toto sa ale nemá stávať vo vzťahoch,predsa. Ľudia sa majú milovať aj napriek všetkému, môže prísť kríza, a môže niekto prestať ľúbiť, viac menej, prípadne na istý čas,ale všetko sa dá znova napraviť. Dá sa zamilovať znova. Len treba chcieť. Už pociťujem iba smútok, som z toho vyčerpaná. Som žena, čo potrebuje cítiť lásku, nehu, čo potrebuje občas počuť príjemné slovo, nezabijem sa kvôli tomu, taká som iná už nebudem.
Mám rada svojho partnera, mi je jediným. Ani si pripustiť nechcem, že ma prestal milovať. Ako sa s tým dá vyrovnať?:(

Jana Lukacova

ladynecitilasku:

...ak budete chcieť, pokojne mi napíšte na jana.lukacova@gmail.com (keď si kliknete na červenú obálku pri mene, mala by sa dať adresa tiež skopírovať)

romntickadusa

No to sa stáva vo vztahoch. Mne tak skončil posledný vzťah, na začiatku všetko krásne rozprávkové, až to postupne z jeho strany ochladlo, zachraňovala som to ako sa dalo a čím som sa viac snažila tým to bolo horšie. Pripustila som si že ma už nechce, nemiluje a rozišla som sa s ním. Ani už o mňa nezabojoval. Zlomilo mi to srdce. Ale radšej bolestivá pravda ako milosrdna lož. Tým že to tu budeš rozpitvavat a rozoberať to nezachránis a ani tým že mu budeš skákať okolo zadku a ustupovať mu, robiť tak ako on chce a žobrať o kúsok lásky od neho. Nechce ťa už. Pochop to. Nemôžeš ho nútiť aby ti vyznával lásku. Ak by to tak cítil tak by to tak bolo. Neklam samu seba, inak sa budeš stále trápiť

Ladynecitilasku

Ochladol.pochopila by som keby nebol ten typ a nehovoril mi to,ale od zac.vztahu mi to stale vravel kazducky den.Teraz preto nechapem som vygumovana z tej postupnej premeny k horsiemu.
Je tak tazke povedat lubim ta,milujem ta?Nehovoriac,ze prilezitosti je x kazdy den.Moze to napisat do sms, alebo poveat kdd volame..neurobi to.
Aj ja ked mu to poviem,tak nereagujs,alebo zamrmle ze aj ja teba.Inak to nepocujem.A trva to uz hrozne dlho. Slo to vsak postupne vsetko.
Taky prerod ako moze prist len tak?co sa Menilo?Nechaoe ked sa to spytam.
Nechyti sam od seba za euku,ked sme von,neobjime, nepohladka.To stale iba ja musim prva so vsetkym zacat.

romntickadusa

No moja pekná, toto je začiatok konca. Čím skôr si to uvedomis tým lepšie pre teba. Zotrvávať vo vzťahu kde to už nefunguje nemá význam. Trápite sa obaja. Najhoršie je byť vo vzťahu a cítiť sa sám. Asi ste si už odovzdali čo ste mali a vaše cesty sa rozchádzajú. To že ti vravel že ťa nikdy neprestane milovať, boli len slová. Neži v nejakej ilúzií ale pozri sa pravde do očí. Rozchod bude bolieť ale prebolí, no viac boli byť v takom vzťahu

ladynecitilasku

flinstone vieš ako si mi ublížila tým, čo si mi napísala, že partner ma už neľúbi? to nie je možné. Nechcem sa radšej zobudiť zo sna. Úplne odmietam akceptovať to, že ma prestal ľúbiť. To bolo fakt od teba veľmi kruté.Musí ma milovať, len to nevie dať akosi najavo už. Neverím tomu a ani vlastne nechcem, že tá jeho obrovská láska pominulo ako vzduch.
Dnes sa cítim kvôli nemu zase zle. Má ísť nastretko s kamarátmi do iného mesta cez víkend, tak vravím mu, jej super, aspoň mňa hodíš na nákupy tam, pobehám obchody a ty zatiaľ vybavíš stretnutie, ostal ticho. Nechcel ma tam. Bolo to zahanbujúce. A aj celkovo je pre Mňa zahanbujúce, čo koná. Ako sa správa, že ani nepovie, že ma miluje. Kedysi sa na mňa pozeral do očí, a vravvieval ako ma miluje. V živote som nepoznala iného muža iba jeho. Možno som trápna ako hovoríš, ale som kresťanka, čo boh spojil....to si vážim a som pokorná.
Nie som za rozvody ani rozchody.

flinstone

bože aká si naivná,. zobud sa z toho sna...
vraj ešte sme si neslubovali pre bohom.."
-trápne.. je to trápna lož! zobud sa.. !
rovnako ako aj "čo boh spojil človek nerozdelí"
kecy!!! -to preto su rozvody ...

jednoducho ťa už nechce, prvotne zalubenie pominulo, koniec..
je lepšie sa vrátiť z kratšej cesty,.. radšej sa rozísť teraz, než riešiť drahý rozvod.. a vdaka bohu že deti nemáte... a nech ťa ani nenapadne spraviť mu decko, poza jeho chrbát, že si budeš myslieť že si ho deckom pripútaš,.. X-dievčin sa na tom popálilo... chlap zaplatí vyživne , hodi ti ako psovi par drobnych a nezájem..
ked ťa nechce nevnucuj sa mu, nevyváraj mu ako kráľovi 10 chodove večere...! čo on robí pre teba??? nič..!
.. sadni si s ním, vážne sa s ním pozhováraj, že čo dalej... či sa rozídete a nebudete zbytočne strácať čas jeden s druhym...

ladynecitilasku

janka Lukáčová ďakujem, myslím, však že partnera to netrápi, ste asi partnerská poradkyňa, máte aj nejaký mail, kde by sme to mohli prebrať? Nejaký iný kontakt na Vás. Chcela by som to s niekým prebrať. Nie som síce závislá iba od jeho ľúbim ťa, ale celkovo od slov pekných, nežných, zdvorilých,takých zamilovaných a nie to, čo prežívam. Partnerovi to asi nechýba, kedže nedokáže o tom hovoriť. Trápi ma to, že to vysychá, chcela by som to reštartovať, ale sama to nezvládnem.

Jana Lukacova

Ladynecitilasku:

Potrebujete prijať realitu takú aká je a prejaviť to, ako sa cítite. Svoje šťastie podmieňujete partnerovým „ľubim Ťa“ a to nie je tá najlepšia cesta... Ak prejavíte to, čo Vás trápi, potom budete aj k partnerovi pristupovať inak. Zjavne ho tiež niečo trápi, z toho, čo píšete však nie je otvorený o tom hovoriť, riešiť svoje problémy a necháva váš vzťah chladnúť. Ak vo vzťahu nebude obojstranné úsilie a bude v ňom chýbať úprimnosť potom rozchod pomôže vám obom posunúť sa vpred...