Schizofrénia vodičák skupiny A

Taktoje

Vedci zistili že najčastejšou príčinou schizofrénie je posúdenie posudkového lekára ktorý vám ju diagnostikoval....

Omen

Acmilano, ako som ti už napísala, je to na zvážení lekára, či ti odporúčanie dá alebo nedá. Nezáleží to len od konkrétnej choroby, ale aj od jej štádia a liekov, ktoré človek užíva. Potvrdenie o zdravotnej a psychickej spôsobilosti na vedenie motorového vozidla musia predložiť všetci budúci šoféri. Bez výnimky!

acmilano

Neviem no , o niektorých veciach sa dá veľa hovoriť ale osobne si myslím že preukaz zťp nieje žiadna výhra , ani byť invalidným dôchodcom nieje žiadna výhra , ani brať antipsychotiká nieje žiadna výhra.
Ale keď už tak aspoň schválenie vodičského preukazu po nejakom posudkovom vyšetrení by mohlo byť fajn ,lebo fakt nie všetci čo sa liečia na schyzu sú z jedného cesta :) ...

ped

Nuž, Lion, o čom som točil, tak to tiež veľmi neviem - ha, ha, ale poviem vám k tým diagnózam len toľko, že čo psychológ to iná diagnóza. Aspoň si už raz musia uvedomiť, že terapia duše nie je exaktná veda, ktorá sa môže opierať na presne a vopred určené pravidlá, lebo život každého človeka je iný a takisto ani tá istá diagnóza sa u viacerých ľudí neprejavuje rovnako. Podľa mňa tí ľudia, ktorí tú píšu, tak ani žiadnu schizu nemajú.

ped

A keď som prešiel od babetty k autu, tak som odbočoval tak, že som vystrčil ruku z okna, aj to nepriateľov pekne zmiatlo, ale vtedy som nemal veľmi na výber, mohol som odbočovať len vľavo.

ped

Ja som to robil tak, že ja som vyhodil smerovku doprava a odbočil som doľava. Áno, to nepriateľov vždy pekne zmiatlo...

ped

Ja to vidím tak, že schizo-ľuďom by som vodičák dal, lebo nechcú nikomu úmyselne, neúmyselne, vedome, či nevedome, dobrovoľne, či nedobrovoľne ublížiť, to nie a navyše hlasujú podľa svojho svedomia. Len problém budú mať aj tak, keď sa budú mať rozhodnúť, či majú zabočiť doľava alebo doprava, ísť o meter ďalej alebo o dva? Nuž, trochu by to asi zdržalo premávku:-)