to fakt na schyzu si nemôžem urobiť vodičák ani na skúter ?? do 50 cm 3 ???
Schizofrénia vodičák skupiny A
Za tú schizu vraj môže nejaký vírus.
Apokryft... plne ta chapem... ano mas pravdu...
Mne to hovor...ja som ta tym svinstvom nakazil v 2013... 2014-2017 dennodenne... od polovice 2017 konecne zlepsenie stavu... a konecne som vytiahol motorku :D
Takých frajerov mám najradšej samozrejme v uvodzovkách.debilko nechápeš že 100 krát to vijde a raz len raz to nemusí .Zraz nejaké nevinné decko a potom povedia ze on za to nemôže on je chorý choďte do riti.
Alebo ked ma zacala klatit unava za volantom z infekcie ale unava, citil som sa aj ok a zrazu neskutocna unava proste akoby ma chcelo vypnut - dochazali baterky no a to pri jazde po dialnici a parkovisko nikde... no co teraz ? zastat na krajnici a pospat si alebo ist pomalicky na najblisie parkovisko... taaak ?
Ach jaj...
Co som ja vsetko prezil a este prezivam za volantom... Ved ked citi, ze uz nemoze tak predsa zastanem... Ja som mal extremne bolesti za ocami, trpnutie noh, ruk atd... stavz psych snad vsetky a napriec tomu som soferoval..A najlepsie ked som siel po dialnici z nemecka a ma to chytilo na dialnici zo Salzburgu... bolest za okom, stavy, na grcanie, no co len zastat na krajnici a do zadu si lahnut v aute... ked nebolo pobliz parkovisko alebo sa nejak doplazit-dojst na parkovisko pomalicky... setko sa da... nastastie sa mi uz hodne polepsilo...
To ako keď sa pýta dement že prečo nemôže mať deti no pre hovno.
Defcon, nie on, ale Lion. Bude ho hrýzť svedomie, a tak si pôjde zaňho posedieť do basy, kde si bude odpykavať aj svoj trest za návod na protiprávne konanie. Asi tak.
Inak, neviem ako si to vlastne predstavuješ? Že si dáš nejaký tlmiaci (fevarín) liek a potom si veselo pôjdeš jazdiť na skútriku? A čo ak počas jazdy trebárs zaspíš, nehovorím, že také niečo sa nemôže stať aj pri jazde dole kopcom, ako sa to stalo jednému môjmu kamarátovi Skús si to predstaviť! Skús si predstaviť jeho tvár!
Ak nebude jazdit ako ...
Zober si ciganov... ani podpisat sa nevie a ma vodicak tak to ja uz nepochopim akosi :D