Akej farby mate oci?

zitnanka58

Taktiež mám tmavohnedé oči. To ideš teraz každého počítať? Na čo takúto štatistiku prosím ťa potrebuješ?

Katka2222

Ahojte, neviem či to úplne patrí sem, ale rieši sa tu farba očí. Chcela by som len vedieť, či sa nenájde niekto s podobnou skúsenosťou. Mám priateľa s ktorým chodím už tri mesiace a má krásne modro-zelené oči. V polke mesiaca september, bol krásny víkend a chceli sme isť von, boli sme dohodnutý, ale od rána sa zdráhal, furt sa vyhováral, že sa mu dnes nedá, že mu nie je dobre, že zajtra sa uvidíme, ale nakoniec po mojom naliehaní prišiel. Zbožňujem pohľad do jeho očí, lebo sú naozaj krásne a aj boli, krásne modro-zelené. Potom si dal zrkadlové okuliare a cestovali sme v aute, mal ich celý čas, aj keď sa stmievalo, až mi to bolo divné, chcela som ho pobozkať a stále mal okuliare, tak mu hovorím, aspoň pri tomto si ich daj dole. Zasa sa zdráhal, že mu je tak lepšie, nakoniec tak aj spravil a skoro som dostala infarkt. farbu očí mal jantárovú resp. tmavšia zlatá. Povedal mi, že má poruchu očí a že to nemám riešiť, vraj sa mu to občas deje a jeho lekárka o tom vie, ale s niečím takým som sa ešte nestretla, ak má niekto podobnú skúsenosť, alebo o tom viete viac, budem veľmi vďačná, pretože musím povedať, že ma to dosť vydesilo. Keby nejaký tmavší odtieň, ale úplne iná farba ? Ďakujem za každý príspevok. Pozdravujem.

pomocnica

Hmm teraz som bola s priateľom na slnku krásnom a on unesený, že som mala tyrkysové oči, takže asi fakt.

Moireal- ;-) áno, to je pravda.

Cyts-hmmm vyskúšam. ;-) Ďakujem za typ.

Teraz som sa na ne v zrkadle fakt zapozerala a sa mi zdá, že ja ich mám normálne na polovicu sfarbené, polka sivá a tá druhá modro zelená. :D No buď toto, alebo mi šibe. Oboje je možné. ;-D

Pekný zvyšok víkendu želám.

in blossom

aj ja mam take premenlive oci. belase, svetlomodre, obcas az nebickovo tyrkysove, obcas do zelena, niekedy sivo modre, meni sa to od pocasia a nalady, fakt.
na duhych sa mi najviac pacia jedovito zelene oci, tych je velmi malo a na muzoch cokoladove alebo jantarove oci

Moireal

Pomocnica, aj ja mam take oci. Ale najviac je tam zelenej. Inak oci vedia byt krasne aj ked sa lesknu od slz. Ta farba je vtedy extra ziariva.

Cyts

Pomocnica- vraj zelene oci su jedine ktore menia farbu, dokonca aj podla nalady. Skus sa na ne pozriet ked budes velmi stastia ako sa zmenia :)