Akej farby mate oci?

pomocnica

Zeleno-modro-sive. Na slnku alebo svetelnom počasí krásne modré, zvyčajne keď je také normálne osvetlenie zeleno-sive a sive čisto...to asi od nálady sa mi zvyknú meniť. Nemám obľúbenu farbu očí, každé oči môžu byť krásne mám rada vrstvenie farieb, take čo vyzerajú efektívne, tiež tie nezvyčajné, takže také farby čo len tak sa nevidia, napríklad taká ryšavá, oranžová, fialovu som videla tiež ale to iba na fotke...a to je uz veľmi rare. A tiež oči nech majú pekné mihalnice to potom pekne vynikne.

Pekný deň.

Laura15

Mna zvyknu zaujat ako kazdeho pekne modre oci alebo hnede. Ale celkovo tie oci nejak neriesim zvcajne si vsimnem na cloveku celkovo tvar ako celok. A ja mam zelenohnede oci.

Koliesova

tu chceš z toho spraviť nejakú štatistiku? :D ale okay, ak ti to pomôže tak ja mám šedé a páčia sa mi zelené

Cyts

Zelenožlté.

Najviac sa mi paci ked ma niekto modré oči a hnedé vlasy. To vyzera dokonalo či u baby alebo chlapa.

Lea001

Mam modro sede oci :) a velmi sa mi pacia take svetlomodre oci alebo este jantarove ... a vazne, tiez ma zaujima, ze preco sa pytas :D