Nespoznávam sa. Tento stav mysle mám už niekoľko týždňov. Najprv sú to úplne maličkosti s ktorými bojujete ale zvyčajne to ignorujete. Je to ako keď sa vám celý deň nedarí sú to maličkosti ako hádka s kamarátkou zlá známka hádka s rodičmi proste vravíte si to prejde je to len ďalší zlý deň. No časom si začnete na toto zvykať a uvedomujete si že sa od všetkých vzďaľujete, zrazu si vyčítate všetky veci ako prečo som urobila toto a prečo som neurobila hento. Cítite že vám chýbajú vaši priatelia čiže sa snažíte ísť opäť s nimi von lenže už to nieje také ako niekedy nebaví vás to iba vás to unavuje. Takže celý deň ležíte alebo si čítate knihy nechcete ísť von časom máte pocit že je vám takto dobre no zrazu sa objaví moment ktorý ste vôbec nečakali zrazu som mala ísť vysypať smeti a dostala som neskutočný strach z toho že niekoho stretnem a nebudem vedieť čo robiť čiže sa snažíte vymýšľať rôzne skratky a plánujete od rána do večera ako sa čo najrýchlejšie dostať do obchodu alebo do školy bez toho aby ste sa museli báť že niečo pokazíte. Nemám sa na čo sťažovať vlastne ani neviem prečo sa takto cítim mám normálny život len som v jeden moment dostala pocit že má nikto nechápe. Viem že keď zavolám teraz kamarátke poďme von tak by išla len ma to strašné nudí stojí má to veľa síl. Čiže teraz len hľadám niekoho s kým sa budem môcť porozprávať bez strachu že dostanem paniku.
Psychická choroba
Ja ti k tomu niečo poviem, to, že ľudia majú také a hentaké a onaké fóbie a problémy súvisí najmä s nervozitou. Ak človek do seba dáva stále nejaké látky, ktoré dráždia žalúdok, tak sa potom človek cíti ako psychicky chorý, má fóbie, strachy a tým to začína. Mala by si brať niečo na upokojenie a tak. A ak by si mala skutočnú chorobu, tak mi ver, že ani to nemusí byť také zlé, lebo ti myseľ bude pracovať inak ako u väčšiny a okrem toho ako cvok si trúfneš aj na také veci, ktoré by iný nedal - slušne povedané.
čo sa týka toho vynašania smetí - to su prejavy socialnej fobie...
chod si pokecať so psychologičkou, treba to hned podchytiť, nenechaj aby ťa to prevalcovalo...rieš to!