može byt z toho problem?

Miga

Preboha....co takto najprv premyslat a az potom konat? Kvasinky mas z nejakeho dovodu, ktory musis vyriesit. Bud spis s chlapom bez kondomu a teda si opatovne nakazena. Musis sa liecit ty aj on, inak sa toto nikdy neskonci. Mozno mas hroznu zivotospravu. Uprav ju. Mozno si uzivala v poslednej dobe antiku ci antibiotika. Zahodit. Spodne pradlo per na najvyssom stupni a prezehli ho z vnutornej strany. Az toto urobis, cesnak si daj maximalne tak na hrianku!!! Ziadna otrava krvy nehrozi, zato ti hrozi doslova popalenie sliznice, v dalsom pripade mozno este zhorsenie mykozu, nastup bakterialnej infekcie. Cesnak ak ma posobit na mykozu, sa musi zjest, nie dat do posvy, to je ciste sialenstvo!!!!

amandap

To je hlupost. Veď cesnak ti môže rozleptat sliznicu v pošve, takisto ako ľudia keď majú problémy so žalúdkom nemôžu jesť surový cesnak lebo im poškodí sliznicu žalúdka. Kdesi som tiež na to narazila že cesnak, ale myslím že to bolo zabalené v gáze alebo tak nejak... Otravu z toho nemôžeš dostať to určite nie, ale nabudúce si ho tam radšej nedávaj

debilnekecy

akože ja tiež použivam domacu medicinu prirodnu na rozne veci,..
ale pchať si do kundy cesnak je extrem!
si kup v lekarni Canesten a ten si daj...
kym nie si OK, nešud,
..no najlepsie bude ked pojdeš ku Dr. a ten ti da lieky- lokalne ktore si tam budeš davať a nie cesnak..

Tomas12345

Kde si si zaviedla cesnak ? Ten cesnak bol osupany ci neosupany ? Rozkrojeny ci nerozkrojeny ? Kazdopadne 3 hodiny je podla mna naozaj dlha doba, avsak neviem si predstavit ako by si z neho mohla dostat otravu krvi, vsak je to len cesnak, a nie nejaky zelezny klinec pohodeny dakde na ulici. Prinajhorsom ak by ten cesnak bol nejaky velmi spinavy a bol by na povrchu plny bakterii, tak maximalne co z neho mozes dostat je mozno nejaka infekcia.

Kazdopadne takato "babske" recepty ako aj s tym cesnakom je lepsie neskusat. Vzdy sa poradit s doktorom.