Co je to?

Príspevok v téme: Co je to?
Dievca000

Zdravim. Mam taku zvlastnu otazku. Mam menstruaciu ale zrazu nekrvacam. Napadlo mi ze ci som si nahodou nezabudla vybrat tampon teraz som vo velkom strese a zhone mohlo sa stat. Skusila som si ho nahnatat ale tampon som asi nenahmatala ani ziadnu snurku ale nieco som si nasla. Myslela som ze to je ten tampon ale nejde to vytiahnut a ked som to skusala tahat necitila som nic alebo nechtom skrabla. Je to niecoho sucast ktora nejakym sposobom napuchne ked zena menstruuje? Alebo to moze byt ten tampon ale neviem ho vytiahnut? Prosim poradte som z toho zufala a nechcem ist ku gynekologicke ak to nie je tampon ale obycajna bezna vec. Bolesti zatial nemam ziadne tampon som si davala vcera ale naozaj si neviem spomenut ci som ho vytahovala. Proste ma desi ta vec co som si tam nasla. Prosim neposmievajte sa mi ani nepsite nic neslusne naozaj prosim o radu.

hviezdny

bože moj, tak ked si blba že nevieš či si si dala tampon alebo nie, tak si to znači do debilníka... čas: 8:00 zavedenie tamponu, 12:00 vymena tamponu... :-D

Omen

Ak do rána nedostaneš menzes, potom okamžite ku gynekologičke. Keby sa ti stav zhoršil, potom okamžite na pohotovosť. Ak tam máš tampón, môžeš dostať sepsu.