Ahojte, prosim vas neviete poradit nieco naozaj ucinne na preliacenu jazvu na nose? Skusala som rozne, contractubex, framykoin, tea tree, ale aj glyco A, no nepomohlo mi to. Stale tam mam jamu, ktoru je vidno a trva mi sto rokov kym ju zatrem a aj tak to svieti. Neviem uz co dalej. Poradite niekto? Dakujem
Hlboka jazva na nose
Nerozumiem a nemas nejake foto tvojej jazvy a kde ju mas?
Tak jedine prekrývať. Make up však zakryje len farebné nerovnosti. Ja už som skúšala vosk na tvarovanie jaziev, lepidlo na umelé riasy, aby som svoju jazvu nejak vyplnila, keďže je vpadnutá tiež...ešte som videla dermaflage..skús pozrieť google. Jáj keby si videla moju jazvu...komplexy z nej mám dosť veľké, radšej pozerám do zeme, pri komunikácii s ľuďmi nehovoriac. Neverím, že žena môže byť pekná s jazvou na tvári...hlavne v jej strede..
Ahojte, uz je to rok a jazva je stale hlboka :( je aj dost vidiet, hlavne ked z boku svieti svetlo. Neviete uz nic poradit prosim? :( trapi ma to velmi
Jednoznačne dermatix... Ja som mala tiež jazvu lenže s tým rozdielom že tá moja bola o dosť väčšia a aj hrubšia síce nie na nose ale na ruke ... Odstrániť sa úplne nedá ani plastickou na ktorú pôjdem ... Ale tento gélik/mastička alebo ako to nazvať sú naozaj účinné
dievca mat tak tvoje problemy... Ja tam nevidim nic. Ak tam aj nieco je tak ta to aj tak nijako v zivote neobmedzi. Ani praca modelky ti kvoli tomu neujde atd... Pravdepodobne by kazdy chirurgicky zakrok sposobil este vecsiu jazvu..
Ahojte, prikladam nove foto. Mne sa ta jazva zda stale zla, ak nie horsia. Raz som isla jednej chirurgicke, lenze v tom case akurat ako naschval nebola vidiet ta jazva, lebo si davam na nu tea tree olej a tak to vyzeralo na chvilu zarovnane :( takze dalsie peniaze som hodila do kosa a to sa na to pozrela len volnym okom. Ked mi svieti slnko z bocnej strany, je ta jazva vidiet uplne a jasne. Neviem co s nou.
Az teraz som si pozrela fotku. Vyzera to byt v poriadku, fakt bud len trpezliva.
Byt tebou, tak nepanikarim a nestresujem sa. Moze potrvat aj rok, kym sa ti jazva po chraste zarovna s okolitou kozou. Chce to len cas. Vsimla si si, ako sa farebne ta jazva meni? Urcite najskor bola ruzova a teraz uz postupne bledne. Na tvari sa to hoji dlho, ale som si takmer na 100% ista, ze sa ti to zarovna s okolitou kozou.
chod ku kozmetičke a opýtaj sa jej,.. za to nedáš nič,.. bude to vidieť na vlastne oči - poradí ti..
a mikrodermabrazia je bezbolestna, chcem na to ist aj ja s vráskami a rozsirenymi pormy na nose...