Ahojte, prosim vas neviete poradit nieco naozaj ucinne na preliacenu jazvu na nose? Skusala som rozne, contractubex, framykoin, tea tree, ale aj glyco A, no nepomohlo mi to. Stale tam mam jamu, ktoru je vidno a trva mi sto rokov kym ju zatrem a aj tak to svieti. Neviem uz co dalej. Poradite niekto? Dakujem
Hlboka jazva na nose
Je tam ta jazva, len je to zla fotka. Je to aka 4mm priehlbinka, tak neviem ci sa to zahoji. V novembri som bola na jednom zakroku kde mi pichali do nosa hrubou injekciou, to mi narusilo tkanivo kozu ci co tam je a potom sa vytvorila chrasta, ta sa odlupla, to trvalo asi mesiac neviem, takze ta jazva sa mi hoji od januara, takze ju mam cca 4 mesiace. Da sa to este nejak vyhladit? Citam, ze mozno dermabrazia, ale tak bojim sa, ze potom budem mat krvavy nos alebo cerveny. Neviem aky je proces hojenia a ci by to pomohlo.
prepac, no ja tam ziadnu jazvu nevidim
:D neviem čítať, píše že ju má preliAčenú...ach jaj
Nepíše tam ako dlho tam jazvu má. To je pravda, ja som si to tak vysvetlila, že keď už ju má preliečenú - teda bez chrasty atď, tak ju nemá dlho. Neviem, mohla by napísať ako dlho to presne je. Ako riešia jazvy kozmetičky?
To tam už budeš mať toho sa zbaviť podľa mňa nedá.
nikde v jej príspevku nevidím, akú starú má tu jazvu, že ju nemá dlhšie ako rok? kde je to písané?
som jej odpovedala na hlavny prispevok, som iba teraz kukla to jej foto
a kde ma tu jazvu???
zakladatelka temy daj lepšie foto... ze kde maš tu jazvu, lebo na foto nevidieť nič... či ta jazva je iba v tvojej bujnej fantazii???
Žiaden dermatológ ani plastický chirurg nič s jazvou robiť nebude minimálne rok od vzniku. Takže za ten rok, keď sa o jazvu bude starať, jej možno zmizne. Veď ju má takmer neviditeľnú. Ja mám jazvu na tvári dosť výraznú a na zákrok, ktorý mi aj tak jazvu nikdy úplne nevymaže by ma prijali najskôr po roku od vzniku. Či vieš niečo poradiť? lebo rada by som sa jej zbavila čo najskôr tiež.
žiadne "zázraky" z reklám ti nepomôžu,... na to existuje kozmetička a ambulancia plastickej chirurgie...
-tie peniaze čo si vyhodila za tie kraviny -"krémiky čarovné"
za tie peniaze si už jazvu mohla mať preč vdaka plastickemu chirurgovi, alebo u kozmetičky, - v tych lepšich kozmetickych salonoch to robia...
Skús contractubex náplaste. Každý večer prilepiť na jazvu min. na 6 max. do 12 hodín. Rozdelíš si jednu náplasť na niekoľko častí. Po rozstrihnutí však celú náplasť treba do 14 dní dopoužívať.Celé balenie stojí cca 30 eur, ale pri tak malej jazvičke ti vydrží na veľmi dlho, takže pri kúpe si pozri aj dátum expirácie, ak sa preň rozhodneš. Chirurg alebo dermatológ by ti mohol predpísať Dermatix - silikónový gél. Raz za život máš naň nárok..inak stojí cca 50 eur, nemám ho však odskúšaný.
Neda sa to tak dobre odfotit. Je to cca 4-5mm.