Frajerka rada flirtuje, dohodne si stretko ale nikdy sa nestretne

Príspevok v téme: Frajerka rada flirtuje, dohodne si stretko ale nikdy sa nestretne
Oromis

Čaute zistil som že frajerka si píše s inými mužmi a dohodne si stretnutie na kavu čaj večeru atď., ale nikdy sa nestretne. Keď ma prísť čas stretnutia tak im neodpisuje neozýva sa atď. Potom sa to opakuje. Bolo to vo viacerých prípadoch. Rozprávali sme sa o tom a ona sama ne ie prečo to robí. Vo vzťahu je všetko v poriadku po všetkých stránkach. Co si o tom myslite? Myslím si ze si pre seba potrebuje dokázať že je stále pre druhých atraktívna...

Jana Lukacova

Oromis:

"..urcite jej nieco chyba alebo jej v niecom neista"...to podstatné je, že je to JEJ problém, ktorý necháva nech vám zasahuje do vzťahu. Vyriešiť ho za ňu nemôžete, o to musí mať záujem ona sama, ak jej na vašom vzťahu záleží. To, čo potrebujete Vy, je ukázať jej hranice, že jej správanie je pre Vás neprijateľné...

grckagrc

Nie, nevadi, pokial si o nich pise, alebo sa o nich rozprava.
Tak potom v sexe nie je vse ok, ako si ty myslis. Zeny nemozu chlapovi povedat, ze je zly v posteli, lebo by sa urazil na smrt, tak tisko trpia a fantaziruju, no a niekedy dojde aj na ciny.
Nema nahodou maniodepresiu? Ak nie, ostava uz len moznost pred nou.

Oromis

Priatelov mat moze a aj ma to je uplne v pohode...ale v tomto pripade neslo o priatelstvo pisali si o sexualnych veciach, a to mi nehovor ze normalnemu muzovi nevadi

grckagrc

Muzi su mantavi v mnohych veciach :-) a to som muz.
V com jej chces akoze pomahat? Ved ak je extrovert, tak sa potrebuje stretavat s ludmi. A preco by sa s nimi nemohla stretavat a mat priatelov? Nechapem ako moze niektorym chlapom takto hrabat. Ved s nimi nechrape preboha.

Oromis

no urcite jej nieco chyba alebo je v niecom neista...len musim zistit ze co....jasne ze sa mi to nepaci preto sa to snazim riesit. Ty by si sa na nu vykaslal ?

vvendy

niečo jej asi chýba, inak si to vysvetliť neviem. no mne by sa takéto chovanie byť na tvojom mieste nepáčilo, neviem

Oromis

tak skusime pridat na vzruseni :D ...skusim sa o tom s nou porozpravat zistil som to vcera a zatial mi toho moc nepovedala...len ze ona nevie preco to robi

Ovecky

Je to tak ako pise Aliss. Sebavedomie nula. Tak si ho dviha takymto stylom. Ale moze to byt aj nuda vo vztahu a iba hlada vzrusenie.

oromis

dakujem za nazory, popremyslam nad tym a porozpravam sa s nou :) ....neviem fakt sa lubime, aspon ja ju a z nej mam tiez taky pocit.... ona mi rozprava o buducnosti kde budeme byvat o detoch atd. ...Sme spolu kazdy den...ako konci v praci tak mi hned vola kde som co robim kam pojdeme spime kazdu noc spolu bud ona u mna alebo ja u nej....takze viem ze stretnutia sa neuskutocnili kedze ani by nebol cas kedy....a aj zo sprav ktore som videl.

Je pekna zena ale ked jej poviem kompliment tak ho malokedy prijme, asi ma problem so sebavedomim. A nevyzreta je asi tiez. Aj ked je starsia odo mna tak mam pocit ze ja som ten vyzretejsi. Ona je extrovert ja som kludnejsi. Ako jej pomoct ?