Čaute zistil som že frajerka si píše s inými mužmi a dohodne si stretnutie na kavu čaj večeru atď., ale nikdy sa nestretne. Keď ma prísť čas stretnutia tak im neodpisuje neozýva sa atď. Potom sa to opakuje. Bolo to vo viacerých prípadoch. Rozprávali sme sa o tom a ona sama ne ie prečo to robí. Vo vzťahu je všetko v poriadku po všetkých stránkach. Co si o tom myslite? Myslím si ze si pre seba potrebuje dokázať že je stále pre druhých atraktívna...
Frajerka rada flirtuje, dohodne si stretko ale nikdy sa nestretne
ma pobavilo:
"Vo vzťahu je všetko v poriadku po všetkých stránkach"
ste 15 ročné deti? no keby bolo všetko OK tak by nemala potrebu vypisovať inym chlapom... a odkial ty vieš že sa s nimi nestretava,..
ženy vedia dobre kamuflovať, a to hovorím ako žena...
je menšia pravdepodobnosť odhaliť žensku neveru, ..
chlapi su v tomto mantaví..
Niekto by ti napisal, ze ma vysoke sebavedomie a chce si cosi dokazovat, bla bla...pravda je vsak taka, ze jej sebavedomie je na bode mrazu. A kedze sama voci sebe nepocituje ziadnu hodnotu, potrebuje si umelo dobijat ego/sebavedomie/mienku o sebe. Nie je to nic hrozne, strasne ale fakt ze strasne vela ludi si v tomto "hovie". Vyhladavaju pohlady inych, aby si kontrolovali, ci ich druha osoba sleduje, vidia ak sa niekomu pacia, uzivaju si to, ale nie takym tym normalnym, beznym sposobom...a toto je pripad aj tvojej partnerky. Mala by zapracovat na vlastnom sebavedomi. Aj pekna zena ho moze mat nizke, lebo pokial si o sebe myslim, ze som nic a neviem ci vobec mam daku hodnotu, tak si clovek potrebuje tieto veci umelo vytvarat a z nich chvilku zije, lebo dlhodobo to cloveka nedokaze uspokojit. A tak to tvoja holka robi znovu a znovu. Ona dobre vie, preco sa tak sprava, len si to nevie zrejme pomenovat, sama pred sebou priznat. Bohuzial, sebavedomie jej nenalejes. Ani tym, zeby si ju ubezpecoval, aka je uzasna, ani tym jej ho nepodporis. Musi ho v sebe najst prirodzene sama :) A potom nebude mat potrebu tymto sposobom balamutit muzov :)
ASI je to tak, ako pises - chce si dokazovat atraktivitu.
V kazdom pripade je to este riadne nedozreta osoba, ked stvara take veci a ani nevie preco to stvara. Ziadny plnohodnotny vztah od nej necakaj.
Clovek, ktoremu zalezi na svojom partnerovi a ktory ma v hlave " upratane", take nieco robit nebude.