Mam na cele na pravej strasne velku hrcu a nafuknute lice moze to byt nador na mozgu?
Posledne dni som strasne vela na pocitaci lenze to som 15 rokov velmi casto az prehnane a malo som spala, spim na tvrdom madraci bez vankusa na tej strane asi 3 tyzdne a bola som strasne unavena pobolievalo ma tam a v uchu tak normalne. Taktiez som v poslednom case citila bolesti na hlave z celenky ci moze byt ze velmi tesne zopnutych vlasov do gumicky. Taktiez som pocuvala vela hudby nahlas do ucha. A na to v tejto situacii prisla pred par dnami smutna info - smrt blizkeho, v tej chvili sa mi na tej strane zacalo triast trpnut stracala som vedomie, no ustala som to.
Neboli to na dotyk ako hrca, su to len take obcasne sekundove vlny bolesti ci tlaku neprijemneho asi 3-10x za den. V zaludku mi je zle ale ked pozeram na pocitac skor aj z hladu na vracanie mi nie je.
Pred rokom som po vypiti energy drinku 6 hodin kolabovala a mam pocit ze odvtedy sa mi deje to co nikdy po nejakej zlej info tam napravo ci na hlave sa mi zacne triast trpnut, nikdy som toto nemala no teraz rok akoby som casto zo zlej info chytala mrtvicu omdlievala.
Tak moze to byt nador???
Nador na mozgu??
Nie, nieje to nador, v hlave mas nasrate a ta hrca je jebak... tot vse...
Naozaj podla popisu sa len tazko da popísat čo ty je. Za týmto treba ist za neurologom. Nemusí ist len o nádor, a keby aj o nádor išlo tak pravdepodobne o nezhubný, vzhladom na to že väčšina nádorov mozgu nie je zhubných. Celkovo sú nadory mozgu dost zriedkavé ochorenie.
Príznaky nádoru mozgu väčšinou zahrnaju bolesti hlavy hlavne ráno pri prebudení, hmliste videnie, strata vedomia, strata reči poruchy reči atd
S týmto ti neporadíme, choď k doktorovi!