Invalid a drogy možný podvod na zdravotnú poisťovňu

Príspevok v téme: Invalid a drogy možný podvod na zdravotnú poisťovňu
Antidrug

Zdravím, zaujímalo by ma, či je legálne poberať dôchodok invalidný - kvôli vraj psychickej poruche, pritom daná osoba je zdravá, teda ako sa to vezme, fetuje ako hrom, dokonca si dala spätne preplatiť 16 tis€ od zdravotky, preboha toto myslíte vážne? Že jej to dali ... A naozaj chorým invalidom nepomôžu, ona hulí, pichá si pervitín ...to nikto nekontroluje? Že je to obyčajná feťáčka a žiadny invalid, ona si chodí len po fetoch so svojou bandou, vyfajčieva a mesačne 450€ jej príde !
Fakt hanba a na zaplakanie pre ľudí, čo behajú po úradoch, aby si vybavili aspoň dajaký príspevok....

Lion78748

Hlavu a petu to bohuzial ma a je to tak....poznam ludi s RS... a nemaju narok ani na ciastocny ID... A ani na psych. choroby je problem ID dostat... ja sa o to prave idem pokusit... Mam nasledky po infekcii mozgu - neuroborela, bol som u psych... nieje to ruzove ale ci mam narok aspon na min. ID ani srnky netusia, pochybujem a to problemy teda mam. Rakovina je HOVNO oproti neuroborele, rakovina vas aspon istotne zabije ale neuroborela nie, ta cloveka doslova znici zaziva ale nezabije, i ked... je par pripadov ze to skoncilo umrtim. Doriti tam, ktory kkt vymyslel tie zakony.Fetakom ID daju, je to bohuzial pravda., a pocas poberania ID-plneho ID fetuju a pichaju dalej !!!

Ehmo

Mas to pomiesane, zdravotna poistovna ti nepreplati nic. Ta riesi platby zdravotnemu zariadeniu za poskytnutu starostlivost.
To co si napisal nema hlavu ani pätu.