Zdravím, zaujímalo by ma, či je legálne poberať dôchodok invalidný - kvôli vraj psychickej poruche, pritom daná osoba je zdravá, teda ako sa to vezme, fetuje ako hrom, dokonca si dala spätne preplatiť 16 tis€ od zdravotky, preboha toto myslíte vážne? Že jej to dali ... A naozaj chorým invalidom nepomôžu, ona hulí, pichá si pervitín ...to nikto nekontroluje? Že je to obyčajná feťáčka a žiadny invalid, ona si chodí len po fetoch so svojou bandou, vyfajčieva a mesačne 450€ jej príde !
Fakt hanba a na zaplakanie pre ľudí, čo behajú po úradoch, aby si vybavili aspoň dajaký príspevok....
Invalid a drogy možný podvod na zdravotnú poisťovňu
Hlavu a petu to bohuzial ma a je to tak....poznam ludi s RS... a nemaju narok ani na ciastocny ID... A ani na psych. choroby je problem ID dostat... ja sa o to prave idem pokusit... Mam nasledky po infekcii mozgu - neuroborela, bol som u psych... nieje to ruzove ale ci mam narok aspon na min. ID ani srnky netusia, pochybujem a to problemy teda mam. Rakovina je HOVNO oproti neuroborele, rakovina vas aspon istotne zabije ale neuroborela nie, ta cloveka doslova znici zaziva ale nezabije, i ked... je par pripadov ze to skoncilo umrtim. Doriti tam, ktory kkt vymyslel tie zakony.Fetakom ID daju, je to bohuzial pravda., a pocas poberania ID-plneho ID fetuju a pichaju dalej !!!
Tak sa opravujem podvod na Sociálnu poisťovňu
No, ona si dala spätne preplatiť ten dôchodok, už chápeš?
Mas to pomiesane, zdravotna poistovna ti nepreplati nic. Ta riesi platby zdravotnemu zariadeniu za poskytnutu starostlivost.
To co si napisal nema hlavu ani pätu.