ahojte je tu niekto kto trpi tymto problemom ako ja? Ide totiz o to ze mam socialnu fobiu a naozaj nedokazem pracovat v kolektive. Jedine ked si vezmem nejake lieky na upokojenie vtedy sa to ako tak da zvladat... Teraz mam pracu kde sa denne stretnem s mnozstvom ludi a ciitm na sebe ze mi to nerobi dobre. Hlavne slovaci su taky ze rypu a maju na moju povahu hlupe poznamky hoci sa snazim a praca mi ide. Ake su miesta kde je clovek sam? Prosim aby do tejto temy prispievali len chapavy ludia alebo ti co maju tiez sf. Dakujem
aka je vhodna praca pre cloveka so socialnou fobiou?
Ja si myslím, že tieto kadejaké fóbie sú spôsobené znečisteným životným prostredím, kedysi také veci ani neexistovali. Skúste porozmýšľať nad tým, či sú tie myšlienky vaše alebo akoby išli od niekoho iného, akoby ste to neboli vy. Spravili sme si zo životného prostredia žumpu, do ktorej hádžeme všetko, čo nás napadne. A potom lieky a potom blud, kolotoč, nezmysel, liečenie, duchovia? Wow. Trávime sa sami, tak kapeme a budeme kapať.
možno niekde v sklade...
ahojte dakujem za komentáre psychologicke chodievam tiez no zistila som ze ked som v nejakom kolektive naozaj sa to somnou vôbec nezlepsuje praveze mam pocit ze mam este mensie sebavedomie . Preto uz radsej hladam pracu kde nebude az tolko ludi
ahojte dakujem za komentáre psychologicke chodievam tiez no zistila som ze ked som v nejakom kolektive naozaj sa to somnou vôbec nezlepsuje praveze mam pocit ze mam este mensie sebavedomie . Preto uz radsej hladam pracu kde nebude az tolko ludi
Jakou práci může dělat člověk se SF? socialnifobie.info
Jednoznacne ITeckar
Zial tie naj prace su SKORO len tie v kolektivoch. Ak ti ludia moc vadia tak mozes ist robit upratovacku do skoly, ked polovica celej skoly odide a ta druha si tak ci tak upratovacku nevsimne.
A teraz vazne. Trosku sa nauc gramatiku a skus pisat knihy. Mozno v tom uspejes a budes pekne pracovat z domu a ziadni ludia.
zaleží od osobnosti, ako sa vieš vzoprieť, ja mám "SF" a teda problem nemám s ludmi, musíš so sebou pracovať, robiť niečo so sebou, lebo SF je len nezmysel v tvojej hlave, tak to brať,.. a nie žrať lieky na ukludnenie... lebo všade kam prídeš všade sa najde nejaký problem..
pri tejto "Dg." je vhodne robiť s ludmi, nevyhybať sa im , je to aj nazor psychologičky..
tvoj mozog pri stretnuti s ludmi reaguje tak ako keby ta tí ludia chceli zabiť, ... ale žiješ nie??? ked sa s nim stretneš nič ti nie je...
takže nie je dobre sa izolovať..
hlavne robiť robotu ktorá ťa baví, vtedy nebudeš myslieť na to že máš nejaku SF, ja som si tiež takú našla, a už polroka neviem o nejakej "SF" zriedka sa vo mne ozve ked mam isť niečo vybaviť, ale poviem si že "čo riešiš, nejde o nič..nestresuj" a idem , vybavím.. a potom som spokojna že som to zvladla...
najdi si robotu ktorá ťa bude baviť - to je riešenie..