oženil sa s inou, teraz ma chce späť

Príspevok v téme: oženil sa s inou, teraz ma chce späť
mi11i

Mala som frajera. Už po pár mesiacoch vzťahu mi vravieval, že si ma chce jedného dňa vziať. Potom nastal v neho útlm a keď som sa ho pýtala, kedy sa teda zoberieme, začal už vravieť, že on si ešte nie je istý, že na neho tlačím a on si chce ešte užiť. Vtedy som ešte nevedela, že tým užiť si myslí, behať za druhými ženami.

A tak mi ho jedna z nich prebrala. Ona bola rozvedená a ma aj deti. Medzitým sme mali pár rozchodov a návratov, aj s ňou sa medzitým rozišiel a vrátil ku mne. A opačne. Akoby sa nevedel rozhodnúť. Čo som počula od iných, ona bola tá iniciatívnejsia, ťahala ho do postele. Písala mu sms, keď sme boli v noci spolu. Večne mu písala na FB.

Prosila som ho, aby bol so mnou, že ho milujem a že som chcela s ním rodinu. Preplakala som dlhé noci, bývala chorá dlhé dni. On nič. Zistila som, že predošlému manželovi dosť rozkazovala a povedala som mu to. Bolo mu to asi jedno.

Skončilo to tak, že si vybral ju a vzali sa. Ona podávala fotky zo svadby na FB a tak, aby som ich naisto videla. On všade vyhlasoval, že jej deti sú už aj jeho. Odvtedy som sa od neho úplne odstrihla.

To bolo pred asi 7 rokmi.

Nedávno som dostala správy, od neho. Píše tam, že som mala pravdu, že už zistil, že ona je zlý človek. Ale netuším, čo sa medzi nimi stalo? A ešte písal, že chce byť po mnou, mať aj rodinu so mnou. Že stratil veľa rokov s nesprávnou ženou. A že na mňa často za tie roky myslel a zistil, že ja som bola tá, čo ho naozaj milovala.

Ja už som vlastne rozhodnutá. Rada by som však videla vaše názory na vec. Vďaka.

if

Pomoct by ti mohlo aj, keby si sa docasne odhlasila z FB. Na take tri, styri mesiace povedzme. Uz by ti nemal kam napisat. Ked mu bloknes jeden profil, napise z ineho. Potom z dalsieho. Ked odhlasis samu seba nema ti uz kam napisat...

prezyvka55

Dobre robíš, problémy v živote nepotrebuješ. Aj tak by to bol len neustály boj: ty verzus ona na striedačku a navyše by ste netrpeli len vy obe ale ešte aj dve deti. A to sa pre jedného bezcharakterného chlapa absolútne neoplatí

mi11i

Veď som žena, my rady analyzujeme. Môj život síce nie je dokonalý, ale v pohode. Píšem, vtedy by ma to veľmi potešilo, ale teraz som bola skôr v šoku. Ale priznám sa, cítim aj zadosťučinenie. A prišlo mi to dosť divne? Kto by také niečo urobil?

Neviem, čo také mám, ale viem, že nemám dlhy. Kým som viacerým ľuďom vtedy nepovedala, aby ho predo mnou nespomínali, stávalo sa, že niečo spomenuli. A bolo tam niečo o tom, že ona sa vyjadrila, že sa dohodli, že ďalšie dieťa už nechcú, že im to tak vyhovuje. Ale tak vtedy vlastné nechcel, chcel živiť nevlastné. Má,tam chcel. Alebo ho obrala o bývanie? O peniaze?

Vidíš, aj toto by mohlo byť, že ma chce na niečo využiť. Asi si myslí, že som to naivne dievča ako kedysi, ale mýli sa.

Ďakujem vám všetkým za názory. Vidím, že všetky máme na vec rovnaký názor.

Bola som rozhodnutá na 120%, teraz som už na 160%. Ani mu neodpisem, total ignoracia, veď už vtedy skončil. A ďakujem vám za podporu.

kafe

mi11i spomínaš tu čo sa stalo pred siedmimi rokmi. Ako si vyplnila 7 rokov ty? Čo sa stalo s tebou? Už dávno si mohla mať vlastnú rodinu a kŕdeľ detí...
Je pekné, že mu nedáš šancu. Rozumné. Ale načo potrebuješ názory druhých ľudí, ktorí nevedia AKO to bolo a ČO všetko sa naozaj stalo... potrebuješ naňho kydať? Vyžívať sa v tom ako ťa zrazu chce späť (ja o tom pochybujem)? Čo tu ešte potrebuješ pitvať a analyzovať?

if

Presne tak, je to pasca a vyslovene mu o nieco ide, ale o co, to my nevieme
...Poznala som naivnu zenu, bola to mlada a pekna zdravotna sestra, aj sikovna, ale sebavedomie na bode mrazu, taká naivka. V nemocnici ju zacal balit pacient, ktory bol vekovo starsi jak jej vlastny otec, samozrejme zenaty. Ona ale verila, ze je to velka laska (takéto naivky sa zvyknú nalepit na prveho, ktory prejavi zaujem) a sla do toho vztahu, za co sa jej usla v nemocnici vypoved, lebo vedenie nemocnice netolerovalo vztah sestra - pacient. Jej to bolo jedno, on jej nabliakal do uska pekne recicky, ze sa kvoli nej rozvedie, aj sa rozviedol. Vzali sa. On chcel hned decko, aj ju nabuchal. Po narodeni decka sa zacal k nej chovat hnusne, ked si vypil, tak ju mlatil, ponizoval, proste uplny hajzel a hovädo, ale babätku neublizil nikdy. Viackrat ju aj bodol nozom, dolamal jej kosti, do nemocnice uz chodila na urazovu chirurgiu ako na klavír. Uz aj lekarom to tam bolo podozrive, ze co to ma za problemy a samozrejme vedeli, ze s takym a takym typom zlomeniny, este aj s monoklami pod okom to nebolo, ze spadla (ako sa vzdy vyhovarala), ale ze to bol tupy uder, a tak dalej. Raz skoncila v ohrozeni zivota, ked prisla do nemocnice z nozmi zapichnutymi v chrbte a aj lekari sami videli, ze stacilo by par milimetrov a bola by na mieste mrtva, uspesne noze vybrali a pomohli jej podat nanho trestne oznamenie, plus ziadost o rozvod, rozviedli sa a on sa vratil k byvalej. Byvalu nadovsetko miloval a nikdy ju neprestal lubit, ona bola jedinou skutocnou laskou jeho zivota. Mala len jeden problem - ze bola neplodna, nemohla mat deti a nedalo sa to ani liecit. On sa teda s byvalou dohodol, ze si najde jednu naivnu, ktorej spravi decko a potom on zabojuje, teda urobia akoze naoko rozvod, naoko svadbu s naivkou a potom ju oplodni a decko si osvoji. Cele roky sa tahali po sudoch, stale sa snazil o decko, ale nikdy mu ho neprisudili, iba mu dovolili 1x tyzdenne sa stretavat a to bolo vsetko. Naivka cely zivot trpla, ci jej decko neunesie ten zly chlap, ci ju nepride zabit, ci jej nieco nevyvedie, este aj antidepresiva si dala predpisat, co bola z toho na nervy. Z toho decka je dnes uz dospela zena s vs vzdelanim, ktora si zije svoj zivot. Ona je stastna. Ale jej mama - troska.
Zamysli sa, co take ty mas, co on nema. Moze byt ze nakolko maju dve deti, tak potrebuju peniaze. Mozno mas ty majetok, mozno mas bez hypo kupeny byt, garsonku... po svadbe by sa s tebou rozviedol a ziskal by polovicu tvojho majetku. Mozno potrebuje od teba podpis, rucitelstvo na pozicku, kto vie... a skusa to cez citove vydieranie ale ver tomu, ze splacat budes ty. Zly clovek je zly clovek a takym uz aj raz a navzdy zostane. O nieco mu ide, tomu verim, ze chysta na teba pascu. Alebo mu jeho zena nechce dat decko, ktore by bolo aj jeho a nechce s nim otehotniet, lebo vsak uz ma dve svoje, tak on by rad mal aj svoje vlastne. Kto vie? Kazdopadne lubit ta nelubi a ani ta nikdy nelubil a ani nikdy nebude. Aj tak velka väcsina vztahov sa dnes rozpadne a fakticky ide takmer vzdy iba o vztah typu zly clovek + jeho obet´ ...dobro a zlo sa pritiahnu k sebe ako magnet. Vo vztah typu dobry clovek + dobry clovek tamer uz v dnesnej dobe nemozno ani dúfat´

mi11i

Ja som si ho vtedy blokla na FB. Ale tie fotky sa ku mne aj tak dostali, cez zdieľania a niečo mi poslala aj ona. Kým som si neprestavila nastavenia na FB.

Teraz mi písal z nejakého iného profilu, ale nie je tu ani fotka, vlastne nič.

Vtedy, dávno, som s ním chcela rodinu. On bol o 7 rokov starší a opakoval, že sa ešte necíti viazať sa. A potom spoznal ju. Keď som o nej zistila, najprv vravel, že nepozná žiadnu ženu s takým menom. Potom, že je to len kamoška. A že je škaredá, proste nie je jeho typ a nikdy by ju nechcel. A zrazu zistím, že je nezadaný a pár dní nato vo vzťahu s ňou.

A zrazu mu už nevadilo, zobrať si ju a s ňou aj jej dvoch asi okolo 4-6 ročných synov. A starať sa o nich. Oni odišli bývať do iného mesta, dosť ďaleko, ale je tam viac práce a vyššie mzdy.

A nebude to nejaká pasca na mňa? Alebo si zo mňa robia dobrý deň? Lebo vtedy som sa dozvedela, hoci som nechcela, že sa vzali. Ale teraz som nič nepočula, že sa rozviedli. Bývajú síce ďaleko, v inom meste, ale ľudia, známi, by už niečo vedeli, že? Dá sa to vôbec nejako zistiť?

Ale žasnem nad jeho drzosťou, že sa vôbec odvážil také niečo napísať a naivitou, že mu dám šancu. Síce bolo v každej druhej vete slovo prepáč, ale ja mu už šancu nedám. Mal ich milión.

Vtedy som mu bola ochotná mu odpustiť a zabudnúť na to. On sa však rozhodol pre ňu.

Teraz mu už šancu nedám. Nemám chuť mu ani odpísať. Nie.

prezyvka55

veľmi ta prosím, nevracaj sa k nemu, ani sa len nepohravaj s tou myšlienkou
keď si ho potrebovala, milovala, otočil sa ti chrbtom, už vtedy zabiehal a prestal o teba bojovať, ublížil ti vtedy, ublížil by ti zas
Pozri čo zas robi. Teraz už manželka sa ukázala v pravom svetle, tak zas uteká k tej ktorá ho bude chlacholit? A ak by ste sa vy dvaja pohnevali, zas by utekal za touto manželkou? Raz tu, raz tam? Na dvoch stoličkách sa neda sedieť.
Naozaj prosím ta ver mi, veľmi by ti to ublížilo, on sa nezmenil, iba sa spamätal, no príliš neskoro.
Vyzeráš ako dobra žena, zaslúžiš si byt pre niekoho ta prvá a posledná, jediná. Byt pre niekoho prvou voľbou. A nie prosikat o chlapa ktorý za to nestojí.
Čo si sam uvaril, nech si aj zje. Keď mu vtedy bola ta druha lepšia ako ty a jej lozil do postele, na teba nebral ohľad a teraz si zrazu spomenul?
Toto nepotrebuješ. Zariad si svoj život bez neho a budeš šťastná. Možno by som mu akurat na tie správy odpovedala poslaním fotky z ich svadby so slovami ,,ty si si už vybral, viac mi prosím neublizuj,,

if

Kto ta uz pre inu zenu opustil raz, urobi to ale, ze zarucene aj druhy treti, kazdy krat. Neurob tu istu chybu ako vtedy, ved si na nu uz raz doplatila. Kazdy clovek ma pravo robit chyby a kazdy clovek chyby aj obcas robí, ale chyby robime preto, aby sme sa z nich poucili a vyvodili dosledky, minimalne teda dosledky take, ze tie iste chyby uz nebudeme opakovat a tym istym ludom, ktori nas sklamali, nedame uz sancu, aby nas sklamali znovu.
Po prve, daj ho blokovat na facebooku. Po druhe, partnera si hladaj ineho, pripadne zostan sama. Po tretie, co Boh spojil, clovek nech nerozlucuje, tak teda komu pred oltarom bozim prisahal, s tym nech zostane a basta. A nech financuje sukine deti, ked ich mohol financovat doteraz, moze aj nadalej. Ty si urobis deti svoje vlastne a nie s hentakym promiskuitnym bezcitnym hovädom, ale s niekym inym, kto bude pre teba ten pravy. On to nie je, to ti je dufam jasne.

mi11i

V tomto sa s vami zhodujem, ja som sa tiež rozhodla, že mu už nedám šancu.

Tých mal až-až, keď som sa snažila zachrániť vzťah. Vtedy bol ku mne chladný a arogantný. Mal problém ísť ku mne na návštevu, že ho boli koleno, ale nemal problém ísť pozrieť kamošku do iného mesta. Vravieval mi, že nič nedokážem, ponižoval ma.

Teraz sa už sama čudujem, ako som vôbec mohla niekoho takého chcieť? No dobre, zo začiatku sa javil a správal ako úžasný.

Teraz ma napadla taká bláznivá myšlienka. Čo ak je to z jeho strany nejaká pasca?

Ide o to, že vtedy, keď začali mať oficiálny vzťah a mali svadbu, ona sa postarala o to, aby som sa o tom naisto dozvedela.

Teraz som však nepočula nič o tom, žeby sa rozviedli. Dobre, bývajú v inom meste, ale aj tak. Ľudia sú klebetni...

Ja mám však už svoj vlastný život.