oženil sa s inou, teraz ma chce späť

Príspevok v téme: oženil sa s inou, teraz ma chce späť
mi11i

Mala som frajera. Už po pár mesiacoch vzťahu mi vravieval, že si ma chce jedného dňa vziať. Potom nastal v neho útlm a keď som sa ho pýtala, kedy sa teda zoberieme, začal už vravieť, že on si ešte nie je istý, že na neho tlačím a on si chce ešte užiť. Vtedy som ešte nevedela, že tým užiť si myslí, behať za druhými ženami.

A tak mi ho jedna z nich prebrala. Ona bola rozvedená a ma aj deti. Medzitým sme mali pár rozchodov a návratov, aj s ňou sa medzitým rozišiel a vrátil ku mne. A opačne. Akoby sa nevedel rozhodnúť. Čo som počula od iných, ona bola tá iniciatívnejsia, ťahala ho do postele. Písala mu sms, keď sme boli v noci spolu. Večne mu písala na FB.

Prosila som ho, aby bol so mnou, že ho milujem a že som chcela s ním rodinu. Preplakala som dlhé noci, bývala chorá dlhé dni. On nič. Zistila som, že predošlému manželovi dosť rozkazovala a povedala som mu to. Bolo mu to asi jedno.

Skončilo to tak, že si vybral ju a vzali sa. Ona podávala fotky zo svadby na FB a tak, aby som ich naisto videla. On všade vyhlasoval, že jej deti sú už aj jeho. Odvtedy som sa od neho úplne odstrihla.

To bolo pred asi 7 rokmi.

Nedávno som dostala správy, od neho. Píše tam, že som mala pravdu, že už zistil, že ona je zlý človek. Ale netuším, čo sa medzi nimi stalo? A ešte písal, že chce byť po mnou, mať aj rodinu so mnou. Že stratil veľa rokov s nesprávnou ženou. A že na mňa často za tie roky myslel a zistil, že ja som bola tá, čo ho naozaj milovala.

Ja už som vlastne rozhodnutá. Rada by som však videla vaše názory na vec. Vďaka.

liberta

Ťažko poradiť, či dať alebo nedať šancu. Treba si uvedomiť, že každý rozchod má alebo mal svoj dôvod (a mohol byť zaobalený do tisíc výhovoriek, základný dôvod je aj tak, že jeden prestal milovať druhého alebo ho nikdy nemiloval). Ak ťa skutočne miloval vtedy, keď ste spolu boli, prečo by ťa opustil pre inú? A ak ťa teda skutočne teraz miluje, tak dosť málo bojuje o teba, mám taký dojem (alebo si nenapísala všetko, čo robí, aby ťa opätovne získal a presvedčil o svojej úprimnej láske). Je to len na tebe, či mu dáš šancu, ale to, či ťa skutočne miluje alebo sa už len nemá kam obrátiť, určite spoznáš z jeho správania.

NaRovinu

Prosím ťa, len nepíš, že si sa rozhodla dať mu šancu, lebo ma klepne. Nedávaj mu šancu, ani sa mu neozývaj. Pohni sa ďalej, pretože s takýmto človekom ti nebude dobre. Nikdy! Ak mu dáš šancu a budete mať deti, veľmi pravdepodobné, že ťa znovu nechá. Nielen teba, ale aj deti. Nechá ti ich na krku. Zaslúžiš si človeka, ktorý ťa bude NAOZAJ veľmi milovať, ktorý nebude neistý a nikdy ťa za nič nevymení. Hovorím ti, maj úctu a nedávaj sa s ním dokopy. Dúfam, že máš rozum a rozhodla si sa správne.