Mala som frajera. Už po pár mesiacoch vzťahu mi vravieval, že si ma chce jedného dňa vziať. Potom nastal v neho útlm a keď som sa ho pýtala, kedy sa teda zoberieme, začal už vravieť, že on si ešte nie je istý, že na neho tlačím a on si chce ešte užiť. Vtedy som ešte nevedela, že tým užiť si myslí, behať za druhými ženami.
A tak mi ho jedna z nich prebrala. Ona bola rozvedená a ma aj deti. Medzitým sme mali pár rozchodov a návratov, aj s ňou sa medzitým rozišiel a vrátil ku mne. A opačne. Akoby sa nevedel rozhodnúť. Čo som počula od iných, ona bola tá iniciatívnejsia, ťahala ho do postele. Písala mu sms, keď sme boli v noci spolu. Večne mu písala na FB.
Prosila som ho, aby bol so mnou, že ho milujem a že som chcela s ním rodinu. Preplakala som dlhé noci, bývala chorá dlhé dni. On nič. Zistila som, že predošlému manželovi dosť rozkazovala a povedala som mu to. Bolo mu to asi jedno.
Skončilo to tak, že si vybral ju a vzali sa. Ona podávala fotky zo svadby na FB a tak, aby som ich naisto videla. On všade vyhlasoval, že jej deti sú už aj jeho. Odvtedy som sa od neho úplne odstrihla.
To bolo pred asi 7 rokmi.
Nedávno som dostala správy, od neho. Píše tam, že som mala pravdu, že už zistil, že ona je zlý človek. Ale netuším, čo sa medzi nimi stalo? A ešte písal, že chce byť po mnou, mať aj rodinu so mnou. Že stratil veľa rokov s nesprávnou ženou. A že na mňa často za tie roky myslel a zistil, že ja som bola tá, čo ho naozaj milovala.
Ja už som vlastne rozhodnutá. Rada by som však videla vaše názory na vec. Vďaka.