Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Antidepresiva, priberanie, vynechavanie menstruacie

Príspevok v téme: Antidepresiva, priberanie, vynechavanie menstruacie
Simkaaaa456

Ahoj.
Ma niekto skusenosti s Mirzatenom,lexaurinom alebo gerodormom?
Beriem ich uz 6 mesiac. Pribrala som 30kg. Vynechava mi menzes (ked nejdem na injekciu na vyvolanie menzesu tak aj 2 mesiace meska)...
Zaujimalo by ma kedy po postupnom vysadeni liekov sa to vsetko upravi. A ci vaha sama trochu klesne alebo budem musiet poriadne zamakat. (165cm vaha 92kg).
A ci mal niekto skusenost s pomalym vysadzovanim (pod dohladom lekara) ...nejake tazkosti na ktore sa mam pripravit.
Depka ma obcas chyti a uzkosti este mam sem tam dost silne. Byvam dost unavena ,nezvladam niekedy ani bezne veci ale s "liekmi" uz nechcem mat nic spolocne.
Veľmi si vážim odpoveď.

Simkaaaa456

Escitalopram som si samovolne postupne vysadila. Tocila sa mi sem tam hlava inak nic ine . Uz su to 3 tyzdne co ho neberiem.
Životospravu menim postupne. Chodim na rychlejsie prechadzky so psom kazdy druhy den 8km ,niekedy bicykel. Stravu mam dost pestru,zdravu akurat ma to dooooost taha k sladkemu a prejedaniu sa (vedlajsi ucinok mirzatenu) ale uz sa mi to dari krotit. Sledujem si prijem na kalorickych tabulkach. Mam prijat 1500 kcal .Prijmem ich denne cca 1450 (nieco malo pod) ale vaha stale stoji.

Simkaaaa456

Ver mi ze si nevies predstavit ake mam na seba nervy ze som si to zobrala do ust... ale myslela som si ze ine riesenie nemam kedze som mala take stavy ze som si myslela ze dalej to uz nepojde a nevladala som nic .Bola som extremne vycerpana a to som nic nerobila.

Ake su prirodne AD ktore by si mi odporucil/a ?

Kaido

Na to si mala myslet na zaciatku nie po pol roku uzivania tychto sraciek. Ved neexistuju lieky ktore maju viac vedlajsich ucinkov ako AD. Co najrychlejsie to vysad ak sa ti da a skor sa zameraj na zmenu zivotneho stylu, prirodne AD, pripadne to posilni psychoterapiou.