Ahoj, mám problém s dcérou, niekedy má také chvíle, že začne robiť scény pri obliekaní, jeden deň v poriadku druhý jej prepne, nevládzem sa s ňou naťahovať, má väčšiu kostru, chýba jej 20 cm k mojej výške (163cm) a má 50 kg , už je to náročné sa s ňou naťahovať, je tvrdohlavá, ráno robí naschvály, ani pekným slovom sa nič nerieši, je pravda, že je rozmaznaná, je zatiaľ najmladšia, ale plánujeme bábo a to už si neviem predstaviť, čo to bude potom. Čo mám robiť, onanemá ani prirodzený strach z dospelých jednoducho sa zatne ....
Nezvládateľné chovanie 9 ročnej
Zjavne nie si žiadny fešák a asi ani zabezpečený nie si ...
To je dôvod prečo si reagoval, naštvalo ťa, že my s mužom to máme.
Nahnevalo ťa slovo luxus, teraz je mi to jasné ... Len vieš šikovným a hlavne pracovitým patrí svet, takže veľa šťastia a daj si cieľ a uvidíš, že sa ti začne možno aj dariť :)
Palo 9 vieš, mne je vždy ľúto,keď tu vidím príspevky ohrdnutých chlapov, ako si ty ....
To, že si v živote nemal šťastie, neznamená, že to ešte nepríde.
Držím ti palce, aby si konečne našiel ženu :) a nebol taký napätý a nemusel tu tak viditeľne dávať najavo, ako veľmi máš zlosť na všetky ženy sveta :) pa
Palo 9 podľa archívu, reaguješ expresívne a hlavne na ženy TY :) ale ja nemôžem za to, čo sa ti v živote stalo nestalo....
Od matky, ktorá si nevie dať rady so svojou nevychovanou dcérou by človek čakal kultivovanejší prejav a nie, aby na kritiku reagovala hned útokom a rôznými expresívnymi slovami. Zrejme sama nie si dostatočne vyzretá, ked reaguješ tak, ako reaguješ.
No vidíš, nie si Matka, ale vieš.
Z príspevku nemôžeš vedieť, aké to u nás je , milujem ich a učím správnym hodnotám. .
No od toho vzniklo fórum, nezávisle, individuálne ti tu dokážu poradiť ľudia. Napíšu svoje skúsenosti, postrehy, trápenia. A už naozaj Vám ďakujem, za snahu. Máte pravdu v budúcnosti sa radšej poradím s blízkymi.
Musím povedať, že stránke zdravie.sk FÓRUM si neplní svoju úlohu, nakoľko si tu ľudia kompenzujú vlastné problémy....
:) Preboha,
ja som veľmi slušne vychovaná, otcovské a podobne vravia o tebe ako chlapovi o všetkom, tvárite sa tu ako svätí poniektorí a pritom ste horší, je to tvoj problém, nie môj. Analýza z jedného príspevku s použitím jedného "škaredého" nie vulgárneho slova :) / pričom je to reakcia už na hlúpu odpoveď ďalšieho zjavne veľmi nešťastného človeka.
Neviem, čo ťa štve, každopádne, zjavne máš problém sám vo svojom živote a takto to ventiluješ, inak si neviem vysvetliť tvoj komentár, prajem pekný večer :) a treba prestať byť negatívny, pretože len tebe to ubližuje. No a vôbec by ma neprekvapilo, keby si BOLA Filipa :)
Nie som sice matka ale viem, ze dieta potrebuje hlavne rodica, alebo kohokolvek kto by ho lubil. Deti nie su tovar ktory mozes mat kolko chces podla toho kolko mas penazi.
A co sa tak spytat vlastnej dcery preco to robi anie cudzich ludi a nedomyslat si? Ako by si dcerku charakterizovala podla temperamentu?
Ako vidím, ani ty sama sa nevieš správať, nepoznáš slušnosť. Takto sa vyjadruje dospelá žena a matka ? Sama by si si zaslúžila jednu otcovskú po ústach. Nečudoval by som sa, keby si svojim deťom v zápale hnevu aj vulgárne nadávala...Potom ani od nich nečakaj slušné správanie.
A mám už dve deti :) a áno ešte dve aspoň chcem :)
Tak len toľko, Simka čo na teba platilo? A čo ti vadilo ojrem nevkusu tvojej matky?