Vyrážky

Príspevok v téme: Vyrážky
Andrejka662

Ahojte, mam 15 rokov a chcela by som sa zbavit zlozvyku- blíži sa leto, cas na saty , kratke tricka ci plavky . Ja mam s tymto samozrejme problem pretoze mojim najhorsim zlozvykom je to ze na ramenach mam strasne vela vyrazok. Neviem si pomoct tak ich neustale skriabem, chytam alebo vytlacam lebo sa ich neviem zbavit a nakoniec to lutujem pretoze to je este horsie. Vzniknu tam jazvy a vyrazky mam zapalene a ja uz naozaj neviem co mam robit, ako sa toho zbavit. Viem ze jedine co by som mohla urobit je nechat to len tak ale mne to proste nejde. Ak máte nahodou nejaku radu ako by som tento hrozny zlozvyk mohla aspon trochu zastavit tak prosim poradte. Vopred som vdacna za vsetky vase odpovede:))

Sona99

osobne s tymto problem nemam a ani neviem ake su to vyrazky ale kus navstivit koznu alebo sa nato popytat v lekarni ci nemaju nejaku mast, roztok alebo tak ... moznoje to aj z alergie a tvoje telo nieco nemoze zniest preto sa ti robia tie vyrazky ... len treba prist na koren veci a vsetko casom pomizne