nebrala som uver

Príspevok v téme: nebrala som uver
kucerinka

ahojte. s manzelom sme chceli zobrat hypoteku. v banke ale zistili ze mam vraj nezaplateny spotrebny uver 160 eur s mesacnou splatkou 7 eur. nijaky uver som si nikdy nebrala... neviete co to moze byt? ci si niekto iny na mna uver mohol zobrat? uz je to vraj postupene exekutorovi, nebyvam na adrese trvaleho pobytu, a ked som volala domov tak mi vraj nic postou neprislo... ako zistim u akeho exekutora to mam? dakujem

Omen

@ Apokryft, lenže na ňu je UŽ uvalená exekúcia a v tom prípade jej tvoje rady nepomôžu. Musí konať čo narýchlejšie, lebo jej nabiehajú úroky a tak, ako som jej odporučila.

@ Mimichodom banka jej žiaden papier nevydá!

Apokryft

1,Zajdes na úverový register a za poplatok ti vyhotovia výpis Tam to majú presne ktorá banka alebo po novom aj nebanka......V banke vidia len dlh ale nemusia vidiet ci je to aká splátkova spoločnosť.atď pokial je to banka tsk ano
2,Môže to byť aj splácanie nejakého telefónu alebo setaboxu u poskytovateľa tv.alebo internetu.skús pátrať.Nemusel to byť klasický úver.dokonca ak si to aj vyplatila oni niesu povinný informovať úverový register pokial o to nepožiadaš takže tebe to tam svieti ako dlh.
3.Ak ti nejaká spoločnosť poslala kreditku ,ale ty ju nevyužívaš aj tak to môže byť vedené v úverovom registri.Spoločnosť XY mi poslala kartu na ktorrj bolo teraz neviem kolko € ja som ju prestrihol zahodil zabudol na to a o nejaký čas v banke ,že vy máte úver a splatka aj ked je nadstavená 5 € tak pre banku 10% z hodnoty.Zistil som z akej spolo#nosti to bolo (našťastie) poslal som mail na zrusenie + výmaz v úverovom registri a po 4-roch týždňoch mi prišlo vyrozumenie.Aj ked som urgoval maju na to 30 -dní.jebnutý systém.To nehovorím o tom kolko mailov času a telefonátov lež to vymažú .

Omen

Zájdi na okresný súd v mieste svojho trvalého bydliska a na Infocetre povedz, že chceš ísť do osobného bankrotu a potrebuješ výpis z Exekučného registra. Podľa toho zistíš meno exekútora a ďalšie potrebné veci. Ak si úver nebrala ty, najpravdepodobnejšie je, že to bral niekto z rodiny, niekto s rovnakými osobnými údajmi alebo ti tieto odcudzil. Ešte sa mohlo stáť to, že došlo k omylu alebo strate OP. Popremýšľaj kto, kde a ako sa mohol dostať k tvojim údajom. Inak toto je na trestné oznámenie! Ak sa potvrdí, že exekúcia je na teba, zober si advokáta, ktorý ti s tým pomôže.
Celé to je však divné. To si nedostala rozsudok, platobný rozkaz,... ??? A ani upovedomenie o začatí exekúcie a exekučný príkaz??? Niekto tie zásielky za teba prebral a podpísal!!!

0vecka

JEyr ona ale nema uver v tej banke kde bola. Tam jej len nechcu dat uver lebo nesplaca nejaky iny uver. Ta banka jej neda pravdepodobne ziadny papier.

Ja by som sa pytal tam kde vedu ten register dlznikov. Musia tam mat dalsie informacie

JEyr

Ak si si ista ze si ziadny uver nebrala. Tak na tvojom mieste by som si v prvom rade vypytala od banky kopiu zmluvy ked si uver uzatvorila a pozrela sa na podpis. Su povinny ti to vydat. A riesila to v prvom rade s bankou ze to nie je tvoj podpis a v kazdnom pripade by som nic neplatila ani exekutorovi kym sa to nevyriesi.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.