Neviem, nechcem odpustiť.

Príspevok v téme: Neviem, nechcem odpustiť.
trubko1

Som nahnevaná. Možno aj sama na seba, že som sa mala správať ináč a zaujať iný postoj. Lenže neskutočne som nahnevaná na svoju, resp. na partnerovu rodinu. Nemám rada ich reči, ich prítomnosť, ich spôsoby, všetko mi na nich vadí. Najradšej by som zavrela dvere úplne. V podstate som ich aj zavrela, správam sa odmerane, nepozývam ich, nebavím sa s nimi, nechcem sa s nimi baviť. V podstate sa len trpíme, lebo však sme rodina a na oboch stranách je krivý úsmev. Mám pocit krivdy,ublíženia. Nevyhnem sa im, lebo zatiaľ sa nerozvádzame, stále o tom uvažujem. Zrejme to je tak, že nie som spokojná so svojím životom a tak nenávidím všetkých naokolo, prídem si ako obeť, využitá, zneužitá, že každého zaujímam, len vtedy keď treba dať, inak nie. Môj muž je ignorant, má to v povahe, všetko vždy riešila jeho mama, tak aj v partnerstve všetko vždy nechá na mňa. Mám postoj, že radšej nič od neho nechcieť, hlavne nie niečo negatívne, lebo akurát od neho dostanem vynadané. Mám to stále v hlave, možno je to tým, že keď mi ublížili, tak som rýchlo zahodila a ublížili zas a tak som si povedala, že na to nezabudnem, tak kopem a kopem. Lenže nejde to z mojej hlavy von, chcem im to vrátiť, ublížiť, proste chcem to. Neviete poradiť?

if

Nemá zmysel koncentrovat sa vylozene na vrátenie úderu. Lepsie je koncentrovat sa na to, aby si od nich nedostávala údery dalsie, respektive ak aj dalsie udery od nich dostanes (v podobe ohovarania a sirenia intrig z ich strany, a podobne), aby si o tom nevedela. A to sa da dosiahnut tak, ze sa im vyhnes. Odstahovat sa od nich pred, daleko, pripadne ak byvate blizko seba, nezdrziavat sa doma casto, uvazovat aspon o odstahovani sa, nedvihat telefony, pripadne zmenit cislo, ja neviem... nieco vymyslis. Zlý clovek si vzdy bude hladat obet a ak strati jednu, zameria sa na inu, co je sice smutne, ale potesilo by ta uz, keby si to nebola ty. Ta jeho obet.

trubko1

No však to mi jasné. Ale proste je to tam stále a správam sa k nim ako idiot a ani nemám v úmysle to robiť inak. Lenže asi preto, že viem že sa mám na to vysrať, takto to poviem, tak to mám furt v hlave a furt myslím na to.

chobotnica99

Čo vyriešiš tým, keď im to vrátiš? Ublížiš viac sebe ako im. Viem o čom hovorím. Vždy keď som sa snažila niečo vrátiť, tak som len ublížila sebe.

chobotnica99

Čo vyriešiš tým, keď im to vrátiš? Ublížiš viac sebe ako im. Viem o čom hovorím. Vždy keď som sa snažila niečo vrátiť, tak som len ublížila sebe.