Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Solarium

Príspevok v téme: Solarium
Siss32

Ahojte baby. Uz 3 roky som sa poriadne cez leto neopalila kvoli prac. povinnostiam a tak by som chcela skusit solarko. Kedze som to nikdy neskusala chcela by som sa opytat par otazok. Kolko to cca stoji? Ako dlho tam vnutri byt po prvy krat? Staci ist par krat alebo treba chodit pravidelne? Ako dlho to opalenie cca vydrzi? Mozem sa potom aj trochu poopalovat na slnku alebo nie? Oplati sa mi vobec do toho zainvestovat alebo zbytocna strata penazi? Dakujem za kazdy normalny komentar k teme.

Slnecnicka

A samozrejme dôležitá je aj kozmetika do solária. Ja som najprv chodila bez nej, pouzivala som klasické opaľovacie krémy a čudovala som sa prečo ma tak pekne nechytá. Až keď som začala používať krémy určené do solária tak to už bol obrovský rozdiel. Ja mám teraz veľké balenie, myslím že sa to oplatí viac ako tie malé jednorázové. Kúpiš na nete alebo aj priamo v soláriu, tam ti poradia len sa neboj spýtať, všetko ti vysvetlia.

Apokryft

Kopec dievčat chodite do solárka a neviete jej poradiť ?Ano opáliš si všetko veď si tam holá.Je to bezpečné.Podľa toho aký tip pokožky más tak sa aj opaluješ vsoláriu.Ten kto sa ľahko opáli na slnku podobne to ma aj v solárku.Pozor však v ten isty den nekombinovat solarko aj pobyt volne na slnku .V solarku musis mat zakryté oči vhodnými okuliarmi alebo zatvorené oči.Prvý až 3 -tí krát mozes ist 5-6 minút najčastejšie však obden.Potom 8-10 aj viac.Keby si isla prvy týžden dva krát druhý tri tak myslím že to už bude vidieť.Mne stačí isť 5 -krát a som hnedý ako z Chorvátska.Ak si stredne chytlava na slnko tak 10 ppbytov v solárku a budes pekne hnedá .Samozrejme nie tak že prvy krát dve a desiaty päť minut.potom stačí raz za 7-až desať dní .Netreba ti preháňať.Ja sa napr.len par krat pred letom a potom raz do tyzdna aby som nemal biely zadok.Toto je taký štandard pre turbo solarko.

Abrakadabra64

Ja mam takuto skusenost. U nas to stoji tusim 60 centov na dve minuty. V prvy den by si mala zacat na tych dvoch minutach. Nesmies chodit kazdy den. Radsej obden a zakazdym si postupne priidavas minuty. 2,4,6,8,10. Ja osobne som chodila to vertikalneho (kde stojis) a tych 10 minut som tam nikdy nevydrzala, skoro som odpadla. A co sa tyka toho efektu ja som si moc vysledky nevsimla ale ide o to ze nemysli si ze ked tam pojdes 5 krat ze budes jak cokolada. Musis tam dlhsie chodit aby to bolo vidno.