Pomaha vodná fajka telu ?

juchio

heh, tomu by som teda ťažko uveril, že by mohla mať nejaký pozitívny vplyv na telo. bude to nejaká hlúposť

0vecka

podla mna blbost. na to aby sa taketo nieco zistilo tak sa musi spravit studia a potom sa spravi kritika studie. Bez tohto j to len jedna pani povedala a spravidla hovadina ako traky

Tomas12345

Neviem , ale pochybujem ze by to bolo pravda.
Kebyze nema vodna fajka ziadne neziaduce ucinky a bola by dokonca ako prevencia rakoviny hrubeho creva tak by som ti ju odporucil.

Ale vzhladom na to ze vodna fajka nici pluca a srdce a mnohonasobne zvysuje riziko rakoviny pluc tak v tvojom zaujme by malo byt sa jej vyhybat.

if

Proti rakovine hrubeho creva ti hlavne pomoze uprava stravy, aby si nejedol prilis vela vyprazaneho a ked uz, tak radsej vyprazaj na bravcovej masti, lebo ta sa neprepaluje. Rastlinne oleje sa najviac prepaluju, z toho ide najväcsie zlo. Aj ked extra panensky olivovy je uzasny na studenu kuchynu a na salaty, ale nie na vyprazanie. A pravdaze pitie zeleneho caju ma protirakovinove ucinky, taktiez jest ovocie a zeleninu. Prepalene a cierne rezne radsej do kosa ako do creva.