Počúvnuť rozum alebo srdce ?

Príspevok v téme: Počúvnuť rozum alebo srdce ?
DarkMind

Dobrý deň. Chcem sa spýtať na váš názor.
Mám 20 rokov a prišiel čas na to, aby som si spravila vodičák. Pochopiteľne, rodičia by chceli, aby som si ho spravila na auto, pretože je to užitočné. Avšak srdce mi vraví, aby som si vodičák spravila na motorku. Milujem motorky, veľmi. Odkedy si pamätám. K autu ma to nejak neťahá, no rozum mi hovorí, že by som mala chodiť na aute.
Mám peniaze len na jeden vodičák a neviem si vybrať.

if

Sprav najprv na motorku a potom neskorsie na auto. Za par mesiacov. Ked nasetris. Ide leto, obdobie motoriek, tak aj zato. Keby bolo pred zimou, tak cert to ber, nech je teda auto. Ale pred letom? Cakat do dalsieho leta na jazdenie na motorke? Skoda by to bola.

slecna1209

DarkMind- presne tak skutre su oničom a vyzera to veľmi smiešne ak natom neikto ide..sprav si A2 to máš do 35kW a hotovo..nemáš čo riesiť

DarkMind

Skúter ? :D Skúter považujem za šrot. Nuda. Pre mňa to nie je ozajstná motorka. Ja chcem niečo rýchlejšie, než skútrik.

slecna1209

starostlivy123- s vodičakom na B môže riadit asi riadiť už aj motorky do 125cm ale len s automatickou prevodovkou čiže skútre len..nie s mechanickou prevodovkou..a myslím si že skúter a poriadna motorka ktorú riadiš je rozdiel...

Starostlivy123

Jednoznacne na auto a v tom mas aj motorky do 125 ccm. Potom trenuj na takejto motorke (niektore idu s tym obsahom aj vyse 110 km/h) no a potom ked budes mat 24 tak si urob plne A a jazdi uz na velkej masine. A v dnesnej dobe B potrebujes skoro vsade v zamestnani. Alebo s B mozes jazdit aj stabilne trojkolky ako piaggio mp3.

terka34

Tak ak sú to Tvoje peniaze, urob si na motorku. Páči sa mi aj odpoveď, že motorka je super, nemám zmysel pre motorky, ale pekne ste to napísali, že motorkári žijú krátko, ale naplno. Čo si na tom bude.
Ale by som Ti poradila ako rodič, urob si na auto, zíde sa ti to aj do práce, dnes je vodičský na auto nutnosť. A na vodičský na motorku a aj na motorku si zarobíš. Prajem všetko dobré a jazdi opatrne.