Neviem si vysvetliť jeho chovanie

Príspevok v téme: Neviem si vysvetliť jeho chovanie
Tujumas

Mám už dosť rokov (30) a túžim po dieťati, s partnerom sme spolu vyše 5 rokov, on to akoby ignoruje, moje potreby, moje túžby z tohto hľadiska, ja už aj fyzicky to dieťa potrebujem. Známi už asi 5 majú bábo, mne to tak robí zle. Dnes nečakane prišli a on sa mi dotrepe s ich deckom do izby, spýtala som sa načo to robí. Teraz mi je zle plačem, rozbolel ma žalúdok a trasiem sa. No môže existovať taký debil, keď vie, že to ťažko znášam, je mi hrozne a najradšej by som s ním v tomto monente skončila.Veľmi ma to bolí.

Omen

Prečítaj si príspevok od Ďalšieho. Dosť možné, že to bolo aj tak, ako píše a ty si to celé zle pochopila. Emócie odlož bokom, ste dospelí, vydiskutujte si to a preberte aj otázku rodičovstva. Buď sa dohodnete alebo rozídete, keď ti začali tikať biologické hodiny.

0vecka

podla mna je toto alebo aspon by malo byt zaklad kazdeho vztahu ak jeden dieta chce a druhy nie tak to nebude fungovat. Nejake kecy o tom kto je ako vyzrety si nevsimaj. Su to hovadiny. 30 rocna zena, ak nema nejaku diagnozu tak je uz davno sposobila na to mat dieta.

Jana Lukacova

Tujumas:

Osobné problémy si Váš partner môže kompenzovať takýmto sadistickým správaním... tak ako je egoistický on, ste však aj Vy sama...prečo ste stále s ním? aby ste ho donútila splodiť Vám dieťa? aby ste boli ako vaši známi, ktorí majú to, čo vy nie?.....v akej dráme by sa to malé vyrastalo?....z toho, čo píšete, vy nežijete vo vzťahu, ale vehementne sa snažíte uzavrieť svoju transakciu. Sama si tak ubližujete..

Možno ste fyzicky pripravená mať dieťa, duševne však na to ešte nie ste zrelá... Mamy, ktoré dieťa POTREBUJÚ (ako zdroj svojho šťastia) mu spôsobujú aj veľa utrpenia...

Potrebujete prijať svoju túžbu po dieťati, ale rovnako sa zamerať na to, aby ste na mamu aj dozrela – tj. zamerať sa na svoje vlastné nevysporiadané problémy (emócie, ktoré Vás trápia) a ženú Vás do posadnutosti dieťaťom a zotrvávaní v nefunkčnom vzťahu....aby sa jedného dňa dieťatko narodilo do milujúceho prostredia, kde mu pôjdete svojim správaním príkladom - napríklad čo sa týka vzájomného rešpektu, úprimnosti, náklonnosti a vnútorného pokoja – aby si uvedomovalo to, čo si ani Vy sama ešte neuvedomujete - že kľúčom ku šťastiu je v prvom rade prijať a prejaviť to, ako sa cítime vo svojom vnútri.

if

Treba si to s nim narovinu vydiskutovat. Ked dieta nechce, tak pojdete od seba a je to. Mnohi muzi dozrievaju v tomto az ovela neskor, mnohi ale v tomto nedozreju vobec a nebudu chciet deti nikdy. Tam sa potom uz nezhodnete s partnerom v zakladnej veci - tuzba po zachovani rodu, splodeni potomka a ked je to naozaj tak, tak prec z takeho vztahu. Bude iny, lepsi.

Tujumas

No žijem s ním 4 roky, pretvárka by to bola, kebyže s ním niesom 24 hodín denne a nevidím čo robí atď...pravda, neviem, či s ním to dieťa chcem, má len reči ....

dalsi

Mozno to bolo takto- prisla navsteva s babom, tebe prislo smutno, odisla si do spalne, partner si to vsimol, uvedomil, tak ta chcel potesit, a prisiel aj s dietatom k tebe do spalne. Lenze stala sa opacna reakcia, este viac ti prislo zle.

Nesnadko

Si si uplne ista, ze s takym muzom, ktory ti toto robi chces dieta? Pamataj, ze cim vuac si ta chlap.priputa (manzelstvo, deti) tak tym menej sa bude pretvarovat a bude sa ukazovat jeho skutocna povaha. Porozmyslaj co najobjektivnejsie nad vsetkym...