Akým spôsobom chudnúť...Neviem sa rozhodnúť

Príspevok v téme: Akým spôsobom chudnúť...Neviem sa rozhodnúť
Elenka52

Ahojte pribrala som 5 kíl za tri mesiace a chcela by som to dať dole ale neviem sa rozhodnúť že ako...Momentálne 158cm/57kg :((((...Rozmýšľala som že skúsim nizkosacharidovu diétu s vysokým obsahom bielkovín ale čítala som aj niekde že to není zdravé a taktiež neviem či by som to vydržala tak dlho bez sacharidov, tiež som rozmýšľala nad hladovkou a to takou ze by som nič nejedla iba by som vypila každý deň 1l 100%neho jablkového džúsu ale neviem či je to najlepší nápad...A ešte som uvažovala aj nad tým že by som si počítala kalórie a vynechala by som biele pečivo, cukor, mastné a vyprážané jedlá a jedla by som napríklad takto: R: ovsené vločky, 1/2 banánu , 1 ČL agáve sirupu a 150g bieleho nizkotucneho jogurtu D: 1ks ovocie O: zeleninový šalát a tuniak vo vlastnej šťave O: 25g mandlí V: 2 krajce bio spaldoveho chleba s tenkou vrstvou masla a medvedím cesnakom...A plánujem chodiť každý druhý deň behať a 3x do týždňa plávať a samozrejme 3l čistej vody alebo neochutenej minerálky každý den....A ešte som dnes čítala na tomto fóre a ryžovej diete A zaujala ma....Poraďte mi čo si mám vybrať ...Chcela by som schudnúť čo najrýchlejšie lebo uz aj ocko má reči že som pribrala tak chcela by som aby som bola opäť pekná....Ďakujem za rady :))))

matthiola

Ahoj. Chcem sa opýtať, ako si pribrala ? Je to z dôvodu že ti chuti často jesť alebo berieš nejaké lieky? Psychiatrické? Antikoncepciu? Alebo popijas či fajčís travu? Príde mi to rýchlo pribrať 5kil za tri mesiace, koľko máš rokov? Nemáte v rodine poruchu stitnej žľazy? Hlavne sa nehrn ešte do žiadnej diéty Tá vaha je zatiaľ ešte v pohode. Pokiaľ otcovi záleží aby si bola pekná nech ta zoberie k lekárovi prečo si tak zrazu pribrala,poprípade zaplatí fitnes trenera ktorý ti zostavi jedálniček.

Snailovnik

Hmotnost clovek strati ked prijima menej kalorii ako vyda pocas dna. To je naozaj cela Veda. Tak nevymyslaj tam hluposti. Nejedenie peciva ako je Tu spomenute uz, dakedy velmi pomoze. Ale skus jest menej hovadin pocas dna a vyse sa hybat. Schudnes

pomocnica

A tiež, radšej pomaly, ale isto a tak, že ti to vydrží, lebo vieš ako sa hovorí...rýchlo sa ani pes nevyserie...:D Neboj sa, aj teraz si pekná a rob to hlavne kvôli sebe, nie ľuďom okolo teba, lebo ty nemáš chcieť byť v prvom rade chudá, ale v prvom rade máš chcieť byť zdravá. :-) To, že pekne vyzeráš, je iba bonus k zdraviu. :-)

pomocnica

Och dievča, teraz ma dobre počúvaj...Žiadne hladovky, lebo začneš byť anorektička a to NECHCEŠ ver mi....Potom diéty tiež nie a podľa písania budeš asi mladšia, koľko máš rokov? Nepočítaj si kalórie ani žiadne ryžové veci atď...Normálne vylúč sladké a slané, mastné jedlá, jedz zdravšie, ovocie(nie veľa) doobedu a poobede zeleninu, no tú môžeš aj doobedu. Cvič a keď do toho budeš aj piť dostatok čistej vody alebo čaju bez cukru atď a vylúčiš sladké vody a aj 100% šťavy majú veľa cukru, tak s nimi tiež opatrne, tak to bude super.
Keď budeš držať diéty, tak tie nebudeš držať celý život a príde keď s nimi skončíš jojo efekt a neviem, či by si chcela mať o 8 kg zrazu viac, lebo to priberieš späť aj s prídavkom.
Keď budeš papať zdravo a mať dostatok pohybu, čiže väčší výdaj, ako príjem, určite schudneš a aj sa spevníš.
Nerob debiliny a ver mi. :-) Tak veľa šťastia.
Pekný deň.