Odišiel som z prijímacích skúšok

ides

Nevezmu ta na skolu, ale myslim ze na inu skolu by si mal sancu sa
dostat. Len by si musel poprosit rodicov, nech sa ti popytaju na niektorych ucnovkach v okoli ze ktora by ta vzala. Sak aj na ucnovke mozes spravit maturu to ta nezabije, len ti bude trosku luto, ze to mas 3 plus 2, cize dokopy 5 rokov. Na strednej pedag. by si to mal za 4 roky. Neber ucnovsky odbor umelecny stolar: tam treba tiez kreslit. A radsej ani stolar: rysovanie, kreslenie, porozumenie roznym planom... by asi nebolo pre teba. Ked si gay, tak ber odbor kadernik. To nie je vysmech. Oni su v tom dobri. Ked nie si gay, tak sa zamysli co by ta bavilo. Automechanik, vodoinstalater, murar, tesar, klampiar, sustruznik, cnc frezar a ja neviem este ake typicke chlapske. Casnik alebo kuchar by bolo jedno z naj, keby si chcel aby ste mali v triede aj dievcata a zmiesany kolektiv aby bol. Trosku si to dosral, ale sam si asi nevedel ze bude ti tam treba kreslit. ty musis najlepsie vediet, sam si sa ohodnotil. nic nie je stratene este, len daj vediet rodicom, co a ako. skor jak dojde zo skoly papier ze si neprijaty. aby nedostali infarkt z teba. ospravedln sa im slusne za chybu co si spravil a vysvetli ako sa veci maju. Dobre by bolo keby si ty sam v sprievode svojej mamicky alebo otecka zasiel za riaditelom niektorej ucnovky sa spytat, ci by ta vzali. len si najprv premysli ci mas lepsi vztah k vareniu ako k oprave aut, ci si vies seba predstavit ako casnika obsluhovat hosti, co bola podstatne fyzicky lahsia robota ako v spinavych monterkach pod autom lezat na spinavej zemi a pavuky na tebe... ja neviem, popremyslaj a rozhodni sa, ale rychlo. Aby si nestratil este jeden rok naviac, lebo jeden uz stracas tak ci tak. Ze musis na 3 plus dva a nie na 4 ako si zamyslal povodne... priznaj sa co najskor rodicom pekne po chlapsky a cim skor to rieste.