Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Osamelosť

Príspevok v téme: Osamelosť
Osamely vlk

Ahojte. Onedlho budem mať 26 rokov. Nikdy som nemal žiadny vzťah ani nič podobné. Vlastne už od strednej školy sa pohybujem v čisto mužskej spoločnosti(na SŠ elektro a na VŠ IT odbor v Bratislave). Doteraz som to veľmi neriešil, ale v poslednom čase to na mňa doľahlo. Hlavne keď vidím, ako všetci kolegovia v práci niekoho majú a pomaly plánujú svatby. Niektoré dni ani nie som schopný sústrediť sa na prácu, len stále premýšľam. Jediné čo mi ako tak pomáha na to prestať myslieť je posilka a počítačové hry. Občas sa stretnem s kamošmi pri pive, ale tam sme tiež samí chalani. Rád by som mal jednoducho pri sebe nejaké milé pekné dievča, ktorej by som mohol dôverovať, mal ju rád (aj ona mňa), chodil s ňou občas po výletoch (mám rád hlavne hory,kopce) a bol s ňou šťastný. Ak by sa tu náhodou taká našla, budem veľmi rád ak sa ozve. :) osamelyvlk92@gmail.com

NeznamyTHM1986

Za seba poviem, že zoznamky priamo som neskúšal ale pokeci a pod. srandy hej... A skončilo to pri tom, že som si tam našiel furt taký jak by som povedal jednostranný alebo neviem ako to vyjadriť vzťah -
To jest taký, že dotyčná čakala že budem vkuse pisať a ona vkuse odpisovať (a keď ma to prestalo baviť tak otázka - ,,prečo si si ma s facebooku vymázal).... Jeden čas som tak fungoval, ale potom ma to pochopiteľne prestalo baviť

A napr. na fb existuje jedna zoznamka (tzv. metalova) a tam nikto neodpiše - lebo zrejme tam chodia osôbky hľadajúce niekoho kto je ,,peknučký na foto"

trunchelicka

a co tak skusis aj nejaku zoznamku?...tam sa vela ludi uz spoznalo medzi sebou..mozno aj tebe by tam viacej zien napisalo ako tu..

NeznamyTHM1986

moj-pohlad iniciatívny, vtipkujú s nou...
To asi môže pomôcť, ale čo by si poradil niekomu čo proste není taký typ čo sa dokáže vkuse srandy hovoriť atď...?

Roger Federer1

Moj-pohlad: mas teda zvlastny pohlad. Pises v kazdom prispevku o intimnom pomere... Skutocny vztah nie je o sexe. Laska nie je sex. Laska je laska. Presne pre to tvoje je*anie, roztahovanie noh je tolko na svete rozvodov, sklamani a zlomenych srdc.... Autor si chce najst niekoho kto by ho mal rad a nicis mu sebavedomie sexom a blbostami. Autor inak som na tom podobne, ale musis sa snazit, ist a oslovit, nesmies sa bat. Zeny hladaju niekoho ako ty. Raz na tu spravnu natrafime :)

moj-pohlad

Nemyslel som konkretne iba turistiku...ale aktivity vo vseobecnosti. Ze tam chlap stretne bud pary, alebo samych chlapov - to je proste fakt.

Nabijaci, to su vsetci ti samci s ktorymi vy zeny zdielate svoj a zivot a rozhodli ste sa pre nich roztvorit im svoje nohy a sulozit s nimi :D. Pretoze o tom to cele je...preco si s nejakym chlapom ? aby ste si vo finale zajebali...a niektore z tych jebani ma vo vysledku preniest geneticky material na tvoje potomstvo, aby zivot pokracoval dalej. Toto je cela pointa vztahu. Partersky romanticky vztah neexistuje bez jebania, jebanie je ten zaklad ktory robi z toho ze s niekym partnersky zijes. Ak nejebes, mas iba kamosa s ktorym sa mozes dobre porozpravat. Ale nechces s nim zit, lebo potrebujes aj jebat. A pokial nemas kamosa na jebacie ucely, tak si hladas niekoho ineho s kym si tiez budes rozumiet, ale hlavne s nim budes moct jebat a tym padom uz nemas len kamosa, ale frajera - nabijaca.

Tolko k tematike nabijaci a jebanie :D

a_dr1a

moj-pohlad, mna teda moc turistika nelaka a nebavi. Raz ma na taku aktivitu vytiahla vtedajsia kolegyna a single ludi tam bolo celkom dost. A o akych nabijakoch stale tocis?? Len o tom nie je predsa vztah aj ked je to velmi dolezite vo vztahu. No budme uprimni, teraz je tolko roznych problemov aj medzi muzmi (rozne bloky poruchy od telesnych organickych psych ai, az po impotenciu ai), ze mat zbierku vibratorov, ai erotickych pomocok je pre zenu snad aj vacsie torno)
A nechapem co ludia stale maju proti zoznamkam a roznym soc.foram. Ked vyselektujete odpad stoku, da sa najst stale dost vhodnych a vyhovujucich objektov. A osobne stretnutia napovedia, ako co uz dalej

moj-pohlad

A preco by vlastne nejaky chlap posuval svoj nezadanu kamaratku s ktorou sa chce spoznat nejakemu inemu chlapovi s ktorym sa spoznal na nejakej aktivite ? :D To je asi to posledne k comu by mohlo dojst :D

moj-pohlad

" Pridaj sa do nejakej turistickej skupiny a chodievaj s nimi na tury vylety ai. Ak tam nestretnes daku fajn babu, aspon spoznas novy okruh znamych. A ved kazdy z nich ma sestry dcery susedy kolegyne ai. "

Neverila by si, ale s tymto je v dnesnej dobe pre muzov obrovsky problem.

V realite sice mozes vykonavat taketo aktivity a spoznas aj niekoho noveho, ale ti ludia su uz velmi casto roztriedeni - bud stretnes kamosky ktore prisli spolu a chcu si oddychnut od svojich nabijacov a debatit o nich s kamoskou, alebo stretnes len novych chlapov, ktori takisto cihaju ako supy na nove zenske objekty a samozrejme prinajlepsom maju bratov a pokial maju nejaku sestru alebo kamosku, tak uz je s nabijacom vo stastnom vztahu.